Mun afro on sun afro.

Long time no see.

Such a long time that the balloon has almost died already.


So where to start.. I tried to take a photo of the new Mhann bag. Only cos Linda said she wants to see it.

No eihän siitä kuvasta sit kuitenkaan oikeen mitään tullut ku mallilla on mitä oudoimmat ilmeet ja kuvaaja ei ehkä tajunnu et sen laukun, ei mun naaman, kuului olla pääosassa. Ignore the silly face and concentrate on the beautiful bag.

Tiistaina (vai keskiviikkona?) näin Jamsin. Se osti kuumailmapalloverhot ja sit meidän piti mennä Kiasmaan. Keyword: hot air balloon curtains


Mut on tää kokopäivätyöntekijän arki rankkaa ku Kiasmaki oli jo kiiinni siinä vaiheessa ku sinne päästiin. Kiasma = museum of contemporary art. It closes early on wednesdays. Or Tuesdays. Can't remember.

Mentiinkin sitte kahville kattoo kauniin kaverin kesähattua. Ja Coffee Housessa joutu maksaa 50senttiä hanavedestä. Suutuin jopa. Mut diskreetisti kohtelin asiakaspalvelijaa kuin ystävää. Ei se sen vika oo et se on duunissa paskassa lafkassa. Summary: coffeehouse sucks

Sit mul oli tällanen kaveri kylässä ja halusin näyttää sille suomalaisen metron. Voittaa Lontoon Circle Line linjan ihan 6-1, et varmasti eksy ku otat tän oranssin linjan! Ne muut Lontoon metrolinjat on kyl ihan kivoi. Mut ei täl oranssilla linjallakaan onneks kukaan tullu sanomalehdellä lyömään ku puhuttiin englantii, vaik olin kuullu jotain huhuu et tää Helsinki on aika muukalaisvihamielinen.


Mun afro on sun afro. Mut en tiedä onks se tää aika vai mikä mut mun mielestä noi hiukset on lyhentyny niin paljon sit viime näkemän et en tiedä voiks sitä enää kutsuu afroks. Missä menee afron raja?


Tässä? Mä sit lopulta pääsin sinne Kiasmaan kattoo sen ars11 näyttelyn sunnuntaina ku keskiviikko (vai tiistai?) ei toiminu. Mun suosikkei oli Rotimi Fani-Kayoden teokset, joista esimerkkinä toi ylläoleva. En mä siit kyl sen takii tykänny et se kuvas alastomii miehii, ku mun suosikki oli kuitenkin alla oleva ei alaston mies. This is a proof that I actually got into the museum of contemporary art a couple of days after the first try.

Ja koska en osannu ottaa siitä kuvaa ni otin sit kuvan itsestäni sen kautta. Ja tarttu siihen kuvaan pari muutaki tyyppii. Paras kommentti minkä kuulin näyttelyä kierrellessä oli kun pikkutyttö katto kuvaa jossa  ghanalainen mies seiso palavan elektroniikkajätekasan edessä ja sano "äiti  kato se grillaa makkaraa".


Mun tekis mieli kirjottaa politiikasta. Ottaa vaikka puheeks persujen viimesimmät kirjotelmat ja olla ilonen siitä että nehän sitten tavallaan meni olemaan sitä mieltä että pakollinen intti pitäis tehdä vapaaehtoseks tai sit pakolliseks yhtäläisesti kaikille ja avioliitto-oikeus myös homoille. Just niitä asioita mitä mä oon aina toivonu (intin kohdalla siis se vapaaehtoisuus ei pakollisuus kaikille). Mut jotenki must tuntuu et ne ei ehkä kuitenkaan tarkottanu sitä. Mut onneks mun ei tarvi kirjottaa poliittisista aiheista. Sen sijaan fiilailen sitä että hyvällä tuurilla vois syksystä lähtien ehkä päästä kirjottelee Lontoosta ja siellä asumisesta ja sen kunniaks otin ylläolevan kuvan kuumailmapalloverho-omistajan kämpän seinällä olevasta taulusta.

Don't even try to googletranslate. It gets you nowhere.Kesäbiisi. Translation. Song for the summer. That starts tomorrow!