Ahh friend! You so old, me so young!

I just remembered that I did a little survey for the readers of this blog. The result showed that most of you people (who are you!?) want me to write in English. Damn. I was already getting excited about the idea of changing into Finnish and being able to blurt out dirtier details of everything as nobody really understands Finnish. Anyways, I promise I'll keep on writing in English. Today is just an exception. There might be few exceptions on the way in the future too though.


Mä kirjotan suomeks ihan vaan hämätäkseni et mulla olis oikeesti jotain asiaa. No ei nyt kai. Mut siis se on kyl totta et mitään ei oo tapahtunu mun elämässä. Istun duunissa seiskasta kolmeen tai ysistä viiteen. Ja oon ilonen että mun työpiste on sellanen harmaa koppi josta lyhyt ihminen ei vahingossakaan nää ympärilleen saatika että ylettyisi näkemään keskeltä toimistorakennusta minkäänlaisesta ikkunasta ulos. Mikä saattaisi paljastaa että olis ehkä ihan kiva istua ulkona instead. Kävin tossa kuitenkin viikonloppuna sellasessa kivassa mutta saatanan kalliissa ravintolassa syömässä. Ei se nyt sen kalliimpi ku mikään muukaan stadin ravintola mut kyl se vähän ärsyttää jos joutuu maksaa englannin halvimmasta siideristä 8 euroo per lasi, siis lasi ei tuoppi.


Ja sit yritin kitkee sitä ikävää Strongbown makua punaviinillä jonka lopulta kaadoin ravintolan verhoille. hihihih
...Se oli kyl vahinko.


Mutta illallisella osasin kyllä viihdyttää tarinoillani paljon paremmin ku tänpäiväsen postauksen perusteella kukaan vois uskoa. Tää kuva kertoo kaiken!

Ja vaik se edellinen kuva oliskin ollu lavastettu ni tätä iloo ei kyl oo voinu feikata!

Oh well hello! Still someone there who prefers English! Happy to have you on board. Just to let you know, I'm talking about a restaurant called kitchen g18. The waitress was the best ever, super nice and didn't get upset when I poured a glass of red wine on the curtains. Not intentionally of course.


Synttärisankari tilas jätskinsä kanssa kaikki eri kastikkeet ihan vaan todistellakseen että se ei oikeesti oo vielä niin hirveen vanha.

Mä tilasin listalta sen ainoan tuotteen jonka nimeä en ollu ikinä kuullu ja josta en oikeesti tienny mitä se oli. Se oli joku merielukka. Mut ei kuitenkaan hummeri, sen mä tiedän. Ja koska mun blogissa ei oikeesti ikinä tuu olee mitään kokkausohjeita tai reseptivinkkejä tai mitään vastaavaa, ni ajattelin hemmotella teitä jotka sellasia joskus tunnustaa lukevansa laittamalla kuvan tästä merenelävästä. Ja se joka arvaa mikä se on saa 10 pistettä ja nimensä mun seuraavaan otsikkoon.


Se rafla oli oikeesti kiva koska se tarjoilija oli niin kiva. Ja jälkkäri ja alkkari tosi hyvää. Mut en mä kyl tän kesän aikana aio mennä enää mihinkään ravintolaan. Ei tollasessa pyrstönsyömisessä edes nälkä lähde.. And because I'm not a high roller though I walk on the red carpet.

Törmättiin seuraavassa paikka myös jamesbondiin. Se oli aika cool.

Mut me oltiin kyl kaikkea muuta ku cool. (My bf told me today on skype that I'm special and then quickly added "not like retarded special, I meant in a nice way" and then I sent him this photo just to prove that I might be a bit special in that other way too. But luckily I have very special friends too.)


Me and my special friends.

I wanted to add an Inbetweeners video here, but youtube didn't let me so if you wanna see it, it's here --> ahh, friend!