Epäjuhannus Lontoossa

En lähtenyt Juhannusta karkuun sen takia että tarkotuksellisesti olisin halunnut olla jossain muualla juuri Juhannuksena, vaan ihan käytännönsyistä. Oli pakko hyödyntää se vapaa perjantai että ehti käymään tämän kesän aikana edes kerran Lontoossa! Translation: I went to London. Tadaa!Mutta onhan se kyllä nyt pakko myöntää et viikonloppumatkat ei oo mun juttu. Siis siinä mielessä että oon niin laiska turisti että en ehdi viikonlopun aikana näkemään mitään nähtävyyksiä. Asuin Pariisissakin puol vuotta ja silti en oo nähny Buttes-des-Chaumont puistoa, katakombeja, Pere Lachaise hautausmaata, Saint-Ouenin kirpputoria ja Notre Damea sisäpuolelta. Kaikki oli kyllä to-do listalla! Barcelonassakin oon käyny jo kaks kertaa mutta en vieläkään oo nähny sitä kuuluisaa Gaudin puistoa joka kai pitäis ekana mennä tsekkaa jos siellä päin reissaa. No ehkä ens vuonna ku siskokin on sinnepäin muuttamassa... Enhän mä muuten siskoa kävis moikkaamaassa mutta ku se Park Güell pitaa saada listalta. Translation: I'm a lazy tourist.

Tän viikonlopun aikana mä ehdin kävellä Tower Bridgen yli. Ja sit näin myös ton kurkkutoimistotalon. Ja ilme kertoo et tää olikin jo sit ehkä ihan tarpeeks. No en mä oikeesti oo tylsä ihminen (ehkä) mutta mä nyt vaan tykkään tehdä asioita vähän rauhallisemmalla tempolla. Translation: I'm not a boring person. Or that's what I keep on telling myself. I think I might just have a nascent narcolepsy.

Mun rauhalliseen tempoon liittyy yleensä erittäin pitkä aamupala. Päivän tärkein ateria! Sen tilaaminen Wetherspoonissa  ei kyllä onnistunut listan vaihtoehdoista, koska mun aamupalamieltymys on sekoitus skandinaavista ja eteläeurooppalaista mut ihan hyvän setin mä sain kasaan tarjoilijan naureskelusta huolimatta. Translation: Breakfast is the most important meal of the day!

Maassa maan tavalla on sinänsä ihan hyvä sääntö ja Pariisiissa varsinkin tykkäsin noudattaa sitä vetämällä croissantteja ja macaron-leivoksia epäterveellisyyden huippuun asti, mutta tähän en vielä kyllä Englannissa kykene. Siis papuja ja paistettu sieni muka sisältyy aamiaiseen? Sen sienen tilalle saa muuten valita myös paistetun puolikkaan tomaatin. Mut hyvin näytti englantilaismieheen uppoavan. Translation: Just praising the gorgeous and healthy English breakfast. Nomnomnom 


I might just do that. I'll take coffee instead though. Ja mitäs sitä hötkyilemään ku oli tollanen kiva hotellihuoneki jonka ikkunoista pääs taas ihailemaan taiteellista Gherkin-rakennusta.

No kyl mä ehdin tehdä vähän jotain muutaki. Istuin metrossa ja junassa yhteensä useampia tunteja. Lisäksi vietin sunnuntain Lutonissa, tuolla Englannin terroristinalkujen kehdossa jota terrorismin pesäkkeeksikin kutsutaan. Lutonissa pelasin minigolfia ja söin afrikkalaista ruokaa. I have an alibi.