Finnish Catwalk Kevät/Kesä '12

Älkää pelästykö rakkaat lukijat, en ole vielä päässyt muotibloggareiden seurapiireihin vaikka kävinkin maistelemassa ilmaista skumppaa ja seisovan pöydän antimia Finnish Catwalkin iltatapahtumassa. Tunnustan että vaikka itsekin muotiblogeja luen, niin nimenomaan muotinäytöksistä tehdyt postaukset on aina ne tylsimmät. Aion nyt kuitenkin koetella kärsivällisyyttänne ja näyttää pari kuvaa eiliseltä.

Ja nyt te mietitte että ei hitto ihan hyvä ettei Britannika käy kuvailemassa muotinäytöksiä ku tulokset on tota luokkaa. Alotin kuvauksen tylsästi ottamalla kuvan aina parhaimmassa vaiheessa, kunnes tajusin et on paljon hauskempaa ja mielenkiintosempaa yrittää ottaa sellanen kuva jossa malli on hassussa asennossa!

Ja sit tietenkin todiste siitä että ihan oikeesti olin jossain enkä vaan kattonu Komisario Lynleyä kotona. Koska jos nyt rehellisiä ollaan ni se on parasta perjantai-illan viihdettä. Mutta sarjan vika jakso tuli sopivasti viime lauantaina joten mäkin pääsin perjantaina ulos! Onneks mul oli kuitenkin yks jakso Lynleyä nauhalla, torstaina ehdin kattoa Murhan jäljet ja tänään tulee Kova laki: Lontoo, joten mun viikottainen brittipoliisisarja-annos pysyy kohdillaan. Ja ens viikosta lähtien BBC kuulukin jo mun perustelkkarikanaviin, what could be better!

Ainiin joo ja piti kertoa että noi lakut mitä syön tossa yläkulmassa oli hyviä!

Ja sitten takas aiheeseen. Mun rehellinen mielipide tapahtumassa nähdyistä jutuista oli: tylsää. Ehkä about 4-5 mielenkiintosta suunnittelijaa, mut muut aika pitkälti aika blaah. Ei säväyttäny. Ei tosin että mikään ammattilainen olisinkaan.

Mutta niin kuin sanoinkin, pari hyvää siellä oli seassa ja tässä muutama mun suosikki.

Makia. Jos musta ikinä tulis vaatesuunnittelija tai jonkun vaatekaupan ostaja tai stylisti ni haluaisin kyllä kaikkein mieluiten tehdä duunia miesten vaatteiden kanssa. Ne on vaan jotenkin aina paljon kivempia. Ja miesmallit olis vaan pieni bonus siinä sivussa.


Jolier. Jolier olikin jo ennestään tuttu  ja mulla on yks Jolierin mekko, joten sen päätymistä mun suosikkien joukkoon autto se että tunnen muitakin ko. merkin vaatteita kun vaan noi lavalla nähdyt.


Tunnustan etten muista mikä tää oli. Tykkäsin noista sulkapäähineistä. Vaikka niistä tuleekin vähän ylösen lauri mieleen ni toimii silti!

En nyt muista tänkään suunnittelijan nimeä, mutta oon aina tykänny munkkikaaputyylisistä hupuista. Oon itsellekin yrittänyt metsästää talvitakkia munkkikaapuhupulla jo monta vuotta, mut en vaan löydä! Kertokaa mistä sellasia saa!

Ja taas sekotettiin tän blogin genreä entisestään! Tosin ei tätä blogia koskaan aiemminkaan oo oikein pystynyt luokittelemaan....

Shortly put, went to see a fashion show, most interesting thing was the free food and the last four photos are examples of my favourites.