Moi moi Suomi

Tulevat kämppikset on jo muuttanu Lontooseen, ja huomenna olis tarkotus mennä perässä. Kesä meni taas ohi niin nopeesti että vaan noin puolet kaikista suunnitelmista ehti toteutua.

Mulle tulee aina välillä sellasia outoja fiiliksiä että mitä jos sitä vaan olisikin jo jäänyt Suomeen, hankkinu sellasen kivan kaksion ja työpaikan. Ei täytyis stressaa rahasta. Sit olis vaan ja tietäis et tässä mä oon vielä kahdenkin vuoden päästä. Sit mä herään. Ehkä jos olis vähän erilaiset puitteet ni se saattais jopa toimia. Mut ei just nyt. Ja sit parin vuoden päästä olisin kuitenkin ajatellut et miks en lähtenyt silloin ku se vielä oli niin helppoa. Ja nyt kun oikeesti kirjotin tän niin alko jo pelottaa koko ajatus pysähtymisestä ja paikoilleen asettumisesta... Voin kertoa että mä en odota mitään muuta niin suurella mielenkiinnolla kun sitä päivää tasan vuoden päästä kun pitää tehdä päätös "mitä seuraavaksi?". Ja mikään muu ei just nyt tunnu siistimmältä kun tieto siitä että mulla ei ole aavistustakaan missä mä oon ja mitä mä teen syyskuussa 2012.

Yritän just tällä hetkellä pakata. Olin täysin unohtanu kuinka vaikeeta se on!! Ja vielä vaikeempa se on sen takia että mulla ei oo aavistustakaan tuunko seuraavan kerran Suomeen käymään jo syksyllä vai vasta joskus ens vuoden keväällä. Mä teen nyt sellasen oletuksen että vietän joulun Australiassa enkä pakkaa talvivaatteita. Haluaisiko joku jakaa jotain tosi fiksuja pakkausvinkkejä? Jos muuttaisit vuodeksi ulkomaille, mitä ottaisit mukaan? Mä oon tehny tän tyyppisiä pakkauksia jo aiemminkin mut silti en vaan osaa... Juustohöylä ja kilo Pohjanpoikaa. Eloveena ruis-puolukkapuuroa. Visa ja passi.

Sain tänään postissa päätöksen opintotuesta. Mun hakemus hylättiin :D No mut hei, it's not about the money money money . . .Leaving to London tomorrow. For a year. I have no idea what to pack. But one thing I know is that I love the British accent. All the British accents.