Thin line between love and hate?

Monilla ihmisillä on tapana laulaa suihkussa. Perusenglantilaisen suihkusysteemin takia, sen sijaan että laulaisin, mä kiroilen ku punavuorelainen viinatrokari kieltolain loppuessa. Onko ihan liikaa vaadittu että suihkusta tulisi tasalämpöistä vettä tasaisella paineella edes 10 minuuttia putkeen, vai oonkohan mä vaan hemmoteltu kakara kun kehtaan vaatia sellasta?

Mä ymmärrän että tää talo saattaa olla sata vuotta vanha, mutta en mä usko että museovirasto olis tullut sakottamaan jos ton suihkun olis jossain vaiheessa vaihtanut vähän modernimpaan versioon...

Mun ei ollut itseasiassa tarkoitus kirjottaa kodinsisustuksesta, mutta kävin suihkussa ja alko *ituttamaan ja ehdin unohtamaan mistä mun oikeesti piti kirjottaa. Varmaan siitä että näin viime torstaina ekaa kertaa mun uudet kurssikaverit, sain lukujärjestyksen ja ensimmäinen luento on huomenna aamulla klo 9! En malta odottaa! Vaikka torstaina pidetyssä perehdytyksessä vähän peloteltiin jo kuinka rankkaa opiskelu maisteritasolla tulee olemaan ja kuinka paljon töitä täytyy tehdä jotta voi saada hyviä arvosanoja. Mutta niinhän ne kai aina sanoo, right...?


Mutta nyt kun alotin jo tolla "englantilainen kodinsisustus" aiheella, niin jotta ei jäis kenellekään sellasta fiilistä että mä vihaan kaikkea mikä liittyy vanhoihin englantilaisiin taloihin, ni tässä on yks asia mistä tykkään täällä. Takka makuuhuoneessa. En kyllä todellakaan aio ottaa sitä riskiä että kokeilisin toimiiko se oikeesti, mutta ainakin se näyttä ihan kivalta ja sen päällä voi pitää suomalaista designia muistuttamassa siitä että jos joskus menee ihan tosissaan hermot ni aina voi palata maahan jossa arkkitehtuuri on oikeasti käytännöllistä.


Tai jos paluu on vähän liioteltua ni ainakin voi vierailla suomalaisessa kahvilassa Sohossa tai Marylebonissa ja syödä reissumiestä ja juoda kahvia suomalaisista mukeista. Ja seuraavan pahan päivän varalle voi ostaa mukaan Fazerin ruisleipää ja vaikka joulutorttuja. Onko kukaan muu Lontoossa asuva suomalainen käynyt Nordic Bakeryssä?

--------------
Had a tiny rant about our historical looking shower that tried to burn me and then torture me with the head in the freezing water method. But one thing that I love in this not so modern house is the old fashioned fireplace. And sometimes if I get too overwhelmed because of the cultural differences in interior decoration, I visit the Nordic Bakery where you can get Finnish food on Finnish design.