Drop it like it's hot

Jostain hassusta syystä Snoop Dogg aina ponnahtaa esiin mun elämän eri vaiheissa vaikka en sen kummemmin mikään fani ole koskaan ollut. 

Varhaisimmat muistot on kotibileistä lukioajalla kun drop it like it's hot oli kuumimpia hittejä jonka tahdissa kodin kuin kodin olohuone muuttui tanssilattiaksi. Snooooooooop.

Pari vuotta myöhemmin uusi kaverini kertoi että yksi aiemmista kavereistani näyttää Snoop Doggilta. Sen jälkeen tämä erittäin vaaleahipiäinen kaverini on ollut minulle aina ensisijaisesti snoopdogglookalike. 

Sitten satuin työmatkalle Snoop Doggin kotikaupunkiin reilu vuosi sitten. Jos en olisi tiennyt etukäteen mistä kyseinen räppäri on kotoisin, niin Long Beachin katukuvasta ja paikallisten tyylistä olisin sen aika nopeasti pystynyt päättelemään.

Viime kesänä siskoni törmäsi Snoop Doggiin klubilla Brysselissä. Ja nyt mulla on mielessä kuva Snoop Doggista kävelemässä Brysselin kaduilla. Olenko ainoa jonka mielestä se näyttää hassulta yhdistelmältä. Tai sitten mun kuva Brysselistä muodostuu perusturistijutuista ja EU:sta.

Ja tää kaikki luonnollisesti kulminoituu siihen, että viime perjantaina näin (vihdoinkin?) Snoop Doggin livenä. 
Käytiin siis Lontoon O2 Areenalla Greenwichissä. Jos saan tässä välissä vähän mainostaa kyseistä areenaa, niin sinne oli ihan älyttömän helppo ja nopee mennä ja siellä oli iso valikoima rafloja ni ei joutunu nälkäsenä kentällä seisomaan. (TGI Friday'sin chicken stripsit Jack Daniels kastikkeessa oli muuten ihan loistava makuelämys! Voisin syödä niitä monta kertaa viikossa!)

Todiste nro 2:
Pahoittelen että jaan näin huonolaatuista materiaalia. Mut mul on joku pakkomielle kuvata keikoilla aina vähintään yks 30 sekunnin video. Tässä ei oo kyllä mitään järkeä.

Aluksi pelkäsin pahinta, eli että keikka on täynnä teinejä ja Snoop esittää jotain uutta shittiä, mutta turhaan pelkäsin. Me oltiin varmaan konsertin nuorimmat ja Snoop veti kaikki vanhat biisit. Kävi vähän sääliks sitä kyllä koska se ei varmaan itekään tykkää sen uudesta matskusta ja se tajus et ei se yleisökään tullu sinne niitä uusia biisejä kuuntelemaan...

Tossa taustalla näkyykin erittäin asianmukaisesti pukeutunut pitkänlinjan Snoop-fani. Mun konserttipukeutuminen oli just se sama asu mikä mulla oli aamulla kirjastossa, mut onneks mullekin oli unohtunut kaulaan vähän blingblingiä katu-uskottavuutta tuomaan!