Happygolucky

Mun oli tarkotus jo tiistaina kertoa, että mulla oli mukava päivä! En sitten kuitenkaan ehtinyt koska mukavuuden lisäksi se oli myös kiireinen. No keskiiviikko menikin sitten kokopäiväisessä konferenssissa ja torstai duunissa. Tänään kävin University of Londonin Freshers' Fayre tapahtumassa (joka oli muuten parempi kuin King's Collegen oma Fresher's Fayre!) jonka jälkeen pikasesti kodin kautta ja Covent Gardenin hoodeille tapaamaan kurssikavereita. Eli mun kivapäiväpostaus viivästy nyt aikalailla, mutta onneks kaikki päivät senkin jälkeen on ollu erittäin mukavia, joten voin kirjottaa vielä tänäänkin kivapäiväteemalla.

Ensinnäkin, Lontoossa on kesä. Se alko muistaakseni tiistaina. Ja on jatkunu ainakin tähän päivään asti, mä kävin Strandilla ja Goodge Streetillä (mä en vieläkään osaa nimetä Lontoon eri alueita, joten mä puhun vaan metropysäkeistä) tänään flipflopeissa. Enkä ollut ainoa joka oli liikenteessä ilman kunnon kenkiä!

Keskiviikkona koin tän samaisen helteen jakkupuvussa ja liian pienissä korkokengissä mikä ei ollut läheskään yhtä mukava kokemus. Varsinkaan kun eksyin ja jouduin melkein juoksemaan tässä samaisessa asukokonaisuudessa etten myöhästyisi.

Mä ehdin jo unohtaa tarkat yksityiskohdat siitä minkä takia mun piti hehkuttaa tiistaita niin mukavana päivänä, mutta sen mä ainakin muistan että kaikki ihmiset sattu olemaan älyttömän mukavia silloin. Jopa Poundlandin kassa kehu mun tatuointia ja toivotti ilosesti hyvät päivänjatkot. Vaikka puntamaan kassat on yleensä just niitä kaikkein kirpeimpiä asiakaspalvelijoita. Mutta NatWest pankin virkailija oli kyllä kaikkein huipuin. Menin avaamaan pankkitiliä ja me juteltiin vampyyrileffoista ja Suomen ilmastosta (sen veikkaus oli että Suomi on jossain siellä missä Islantikin on). Se myös luuli että opiskelen jotain erikoista tiedettä ku se kuuli vaan "Master of Science" eikä saanu selvää kun lisäsin perään "in management", eikä se ollu ilmeisesti aiemmin kuuullu että tutkinnot on useimmiten aina "of science" tai "of arts". Ehkä se ei sen takia kysellykään mitään erikoisempia todistutksia sen pankkitilin avaamista varten ku se ajatteli et mä oon joku superfiksu tuleva tiedenobelisti joka tutkii jotain nanopartikkeleita.

See? It's sunny!


Pilvetön taivas!Bongaa palmu^^ Kävelin Brixtonista kotiin ja olisin hyvin voinu kuvitella käveleväni Espanjan aurinkorannikolla.

Bongaa palmu nro 2! Ja arvatkaa mistä tämä kuva on otettu? Meidän takapihalta!Ja arvatkaa vaan kuinka iloiseksi tämä keittiömme uusin laite tekee minut?! Se on tulos elämäni ensimmäiseltä Argos-shoppailulta. Eikä se Argoksesta ostaminenkaan sit lopulta ollut niin hankalaa kun miltä se näyttää. Selataan kuvastoa, bongataan tuote, kirjotetaan numero paperille, annetaan paperi kassalle, maksetaan, saadaan numero, mennään noutotiskille, seurataan oman numeron tilannetta näytöltä (nyt se kävelee varastosta wuhuu!) ja noudetaan tuote kun oma numero huudetaan.

Nyt mä meen nukkumaan kun on mukavasti jo ajatus aamukahvista mielessä. Hyvää yötä!