Organise my calendar, please

On ollu viime aikoina sen verran hektistä tää elämä täällä London-townissa että vaikka välillä ihan pysähtyis ja poseerais valokuvaa varten ni koskaan ei oo aikaa sit oikeesti ladata sitä valokuvaa koneelle. Ja sit ku alkaa kirjottamaan blogia ni koko ajan pyörii mielessä kuinka monta sivua olis ehtiny lukemaan tässä ajassa, tai olisko sitä ehkä jopa ehtiny kirjottaa vastauksen yhteen case study kysymykseen. There's always a tomorrow, mut pian alkaa huomisetkin loppumaan mun kalenterista. Onneks siihen kalenteriin on merkitty opiskelun ja työnteon lisäks myös hiukan matkustelua, mielenkiintosia konferensseja ja vierasluentoja, keikkoja, ruokaa, kavereita ja yhdet tai kahdet juhlatkin. Voisko siihen kuitenkin laittaa vielä muutaman lisäpäivän että sais joskus nukkuakin?

Viime viikonlopun kaverikalenterikohta toteutettiin itä-Lontoon Shoreditchissa.


Not all activities are actually marked on my calendar. Like for example this cartwheel in Regent's Park. The possible evident embarrassment factor that can be added to it by wearing a dress just makes it a little bit more stress relieving.

Ja tässä pala sen korkeakoululaitoksen julkisivua jonka tuottamat palvelut ja tauotta syötetyt aktiviteetit täyttävät suurimman osan sivuista siinä kalenterissa. Ja vaikka oliskin aika rentouttavaa opiskelun ohessa tuijotella tätä arkkitehtuurista kauneutta, niin mun luennot on luennollisesti sijoitettu sinne rumempaan modernimpaan kampusrakennukseen Waterloossa.

Opiskelusta tulee huomattavasti lepposampaa kun on hyvät eväät. Vaikka niiden Suomesta tilaaminen saattaakin aiheuttaa hankaluuksia syömisen toteuttamisessa. Tota keskimmäistä syödessä taisin niellä hiukan foliokäärettäkin. Mutta mineraalithan on vaan hyvästä. Kiitos äiti paketista! (...mutta ehkä jätetään noi Brunbergin mansikkasuukot jatkossa postipaketeista.)