Ain't she a bitch

Huomasin just äsken kun selailin kommentteja että multa on joskus jääny muutama kommentti täysin huomaamatta ja sen takia en oo vastannu niihin ollenkaan! Oops! Pahoitteluni kaikille heille jotka ovat tämän karmean kohtalon kokeneet! :D Kaiken lisäks mulle ei nyt ihan älyttömästi noita kommentteja yleensä satele, joten luulis että huomaisin ne kaikki mutta näköjään en...

Lisäks tässä samalla voisin sanoa että on ollut kiva huomata että on tullut viime kuukausien aikana taas muutama uusi lukija ja yritän aina käydä tsekkailemassa josko lukijoilla olis omia blogeja koska oon stalkkaaja luonnostani utelias ja on kiva tietää jotain lukijoistakin :)

Pointti oli tässä kai nyt osittain se että yritän nyt olla missaamatta yhtäkään kommenttia jatkossa ja olis kiva jos silloin tällöin te jotka tänne eksytte heittäisitte jonkun kivan tai epäkivan kommentin koska vuorovaikutus on bloggauksen suola, right? :D

Ja tässä yritän käsimerkein sanoa sen minkä juuri kirjoitin. (Ei, en heristä nyrkkiä.)

Ja ei tarvi pelästyä, kyl tätä saa lukea ihan anonyymistikin ja puoltutut stalkkaajat on myös tervetulleita (I know you're there!) mut google translatea en suosittele ku se aiheuttaa vaan itkua ja hampaiden kiristystä.

Sorry for being an ass for all those who wanna know how I'm doing but don't know any Finnish. And I know it's bloody confusing that I was writing in English while in Paris and sometimes after that too, but then suddenly changed back to Finnish. I guess it's just cos I wanna get a break from the language that I hear and speak every day. But feel free to comment and ask what I meant in case google translate fails you (and trust me, it will fail you, I've tried).

ps. Mihin katosi ida ja sen blogi? Sinä joka asuit jossain tääl mun hoodeilla Lontoossa?
pps. Saikohan Milka koskaan mun sähköpostia? Tajusin vasta tänään että Seize the Day ei oo näkyny mun feedissa kolmeen kuukauteen!