Milloin se loma alkokaan?

Tässä vaan mietin että onko postgrad-opiskelun tarkoitus olla enemmän kuin kokopäivätyötä? Voisinkohan mä joku päivä oikeesti onnistua heräämään vaikka kasilta ja opiskella fiksusti ja ahkerasti ja sit olla valmis neljältä! Kuin hienoa se oliskaan. Mut ei, sen sijaan mä mietin kaikkea 24/7 enkä mä oo vieläkään keksiny mun lopputyön aihetta. No mut oikeesti mä kyllä rakastan opiskelua, tykkään nimittäin oppia uusia asioita ja kuvitella olevani fiksumpi kun edellisenä päivänä ja se on kans ihan kiva et mun ei oikeesti tarvi herätä joka aamu kuudelta. Mut sit joskus olis ihan jees tehdä se kasista neljään duunipäivä viis kertaa viikossa ja olla viikonloppuna oikeesti vapaalla.

Toinen asia mikä on aika siistii siinä et opiskelee yliopistossa joka kuvittelee et sen opiskelijat on yli-ihmisiä (mä en edelleenkään usko et kukaan oikeesti lukee kaikkea mitä meidän muka pitäis lukea) on se että kun kävelee kampukselta kampukselle niin se tarkottaa periaatteessa sitä että sä ylität sillan ja kattelet maisemia.

Ja ne maisemat on ihan kivoja!

Kuhan yritän tässä nyt vaan olla vähän positiivinen ettei liika alkais ärsyttää se et mun takapuoli on puutunu koska oon istunu koko päivän epämukavalla tuolilla saaden aikaiseksi...hmm...no en paljon mitään... Tai no opin mä sentään mikä on proxy battle ja että 'emolument' on suomeks palkkaedut. Se on paljon se.