Popcorn on pääasia

Kaikki on hehkuttanu kuinka tänään oli niin keväinen päivä Lontoossa, mutta mulla on nyt vaan tällanen synkkätaustainen kuva leffateatterista, koska eilen oli loistava leffapäivä. Orange Wednesday ja ulkona sato vettä. Jos on orangen liittymä ni keskiviikkosin pääsee leffaan kaks yhden hinnalla. Ja jos ei oo orangen liittymää ni kannattaa olla kaveri jolla on.

Haa, ja hiuksetkin ihan teeman mukaisissa väreissä!

Empire-leffateatteri Leicester Squarella oli muuten tosi jees, paljon kivempi ku samaisen aukion Odeon ja Vue. Käytiin kattomassa 'Man on a Ledge' (kulkee ilmeisesti Suomessa nimellä 'Reunalla') ja se oli ihan loistava toimintajännäri. Täydellistä viihdettä pääjumista vapautumiseen. Ja mulla on pää jatkuvasti ainakin osittain jumissa sen takia että pitäis muka koko ajan opiskella ja samanaikaisesti mietin ehkä jopa päivittäin sitä että mitä tekisin syyskuussa. Mä en oikeesti tiedä missä mä haluun olla ja mitä mä haluun tehdä syyskuussa!