Sunnuntaifiilailua

Joo tiedän että nyt on jo maanantai, mutta koska maanantai ei oo niin hirveen kiva niin fiilailen mieluummin eilistä.

Sunnuntaina alko kevät ja me oltiin tietenkin heti aamukahveilla puutarhassa. Mun mielestä on aika kiva että englantilaisille kaikki pihat on "garden" vaikka ne olis kuinka kämäsiä.

Meidän puutarhassa on tällaset metalliputket ja kun me kysyttiin vuokraisännältä voiskohan ne viedä pois, niin se sano että se on penkki. Ja kyllähän puutarhassa puutarhapenkki pitää olla!

Me ei ihan hirveesti nähdä mitään maisemia, mutta kuultiin että naapureilla oli niiden kattoterassilla grillijuhlat. Ne kuunteli Beatlesia. Meillä ei valitettavasti oo grilliä, mutta fiilailtiin naapurista tulevia tuoksuja ja Beatles oli mitä mainioina sunnuntaimusaa.

Bongattiin myös että meidän yläkerrassa asuvilla on oma kattoterassi. Tää ei ollu se samainen terassi mistä kuulu Beatles, mut oltiin silti vähän kateellisia.

Mutta sit toisaalta, jos meillä olis kattoterassi ni me ei varmasti päästäs yhtä lähelle tätä Lontoon luontoa. Nyt meillä kuitenkin käy ikkunan takana jatkuvasti kaikenkarvaisia vierailijoita! Toi on muuten kettu. Se kakkas meidän ikkunalaudalle.