Thursdays are doomed

Vihdoinkin himassa! Kesti vähän kauemmin toi kotimatka tänään kun onnistuin ajatuksissani ottamaan metron väärään suuntaan. Tajusin sit jossain vaiheessa et nyt kuulutetaan asemien nimiä joiden ohi mun ei kuuluis mennä jos haluan kotiin. Ooops.


Oliko ehkä vähän stressaava päivä, juostiin 5 minuuttia ennen deadlinea ryhmän kanssa palauttaa essee jota hitto vieköön piti hioa viimeistä pilkkua myöten ennen ku kaikki oli tyytyväisiä. Itse harvemmin jaksan pilkkua ahdistella joten ehkä toisaalta ihan hyvä vaihteeks näinkin.


No onneks tänään saatiin myös vähän raikasta ilmaa, kun kesken luennon alko hälytykset huutamaan. Torstailla on ilmeisesti joku huono karma, koska viime viikolla kävi näin (en ehtinyt julkasemaan tätä viime viikolla, joten tää teksti on vanha luonnos, mut sopii postattavaks nyt):

Torstaina missasin jännittävän tapahtuman ku meidän kampus evakuoitiin. Olin just päättäny että oon liian kipee jaksaakseni lähteä luennolle, ja 15 minuuttia tän päätöksen jälkeen kuulen että kampukselta löyty joku epämääräinen paketti ja luonnollisesti näin kun Lontoossa ollaan niin ensimmäinen päätelmä oli että joku haluaa räjäyttää koko paikan. No onni onnettomuudessa mun kannalta ja en sitten missannutkaan luentoa koska se siirrettiin ensi viikolle. Niin ja ei se tietenkään ollut mikään pommi. Joku unohtanu taas tavaransa väärään paikkaan ja paikalle kutsutaan helikopterit ja pommiryhmät. (1.3.2012)


Tällä kertaa kyseessä oli ilmeisesti vaan joku väärä palohälytys, koska en nähny mitään SWAT-tiimiä ja takas sisällekin päästiin jo vartin päästä. Ja viime viikolla uhkan todellisuutta oli kai lisännyt se että joku prinsessa oli Southbankin puolella vierailemassa jossain lähistöllä, joten epämääräset laukut tsekattiin vähän tarkemmin.

Photo taken from KCL's facebook page (I didn't see the Queen!)
Päivää ennen (siis silloin viime viikolla) ihan itse kuningatar oli vierailemassa kampuksella rannan toisella puolella.

Tunnustan myös tässä samalla että kävin taas lounaalla Nandosissa. Kävin siellä myös eilen, mutta ilmeestä päätellen se ei haitannut mua yhtään. Tänään oli muuten upee ilma. Hyvä ettei tullu mitään hälytyksiä eilen ku olis joutunu seisomaan sateessa tän kauniin auringonpaisteen sijaan.