Nordic lounge in a London flat

En saa unta joten päätin näperrellä tällasen sisustuskollaasin. En malta odottaa kun syyskuussa pääsee sisustamaan uutta kämppää ihan puhtaalta pohjalta. Normaalisti en sisustais välttämättä skandinaavisella/nordic tyylillä, mutta kun asuu ulkomailla niin sitä haluaa jotenkin korostaa Suomea ja suomalaisuutta ihan kaikessa... Joten mun seuraava kämppä tulee sisältämään kaikki mahdolliset Suomi-kliseet kuten Aalto-maljakot ja Muumi-mukit joita mulle onkin onneks jo muutama kertynyt.


Nordic lounge in a London flat


Eli ylläoleva kokeiluyhdistelmä sisältää Harri Koskisen Block-lampun, Ikean Karlstad sohvan, Vallilan Bulevardi-verhon, Aalto-maljakot (jotka mulla jo on!), Iittalan Kivi-tuikut (ei ehkä just noita, mut sellaset vastaavat Iittalan setit löytyy), Artekin Mademoiselle-tuolit ja sohvalla on H&M:n tyynyt koska mulla sattuu just noi jo olemaan tällä hetkellä. Ostin ne aikoinaan punnalla ja huomasin nyt kun hain noi kuvat et niiden hinta on taas noussu takas normaalihintaan, muahahhah. Mut joo siis jotain Pariisia sisustuksesta täytyyy löytyä vaikka pääpaino pidetään pohjoismaalaisuudessa.

Itseasiassa toi lopputulos näyttää yllättävän vähän siltä mikä mulla oli mielessä kun alotin, mutta ehkä kun oon väsänny noita joku kymmenen ni alkaa hahmottumaan sellanen minkä vois jopa oikeasti toteuttaa. Tosin lopulta mä en vamaan voi oikeasti toteuttaa mitään muuta ku Aalto-maljakot koska a)suurin osa kämpistä Lontoossa vuokrataan kalustettuina (and trust me that ain't pretty) ja b)mulla ei oo varaa varmaan mihinkään muuhun ku yhteen metriin verhokangasta.

Tuleeko kenellekään mieleen jotain hyviä ehdotuksia skandinaaviseen/pohjoismaalaiseen/suomalaiseen sisustukseen?