Procrastination part II

Onneks siitä on jo jonkin aikaa kun oon viimeeks saanu tällasen vastaavan motivaationpuutostilan että olen sitä joutunut ihan bloginkin puolella vatvomaan. (Esim täällä.) Mut onhan tää vähän ikävää että iskee tällanen 'procrastination' vaihde päälle just kun on enää vaan yks essee, kolme tenttiä ja lopputyö jäljellä ennen ku koko akateeminen ura (ainakin tältä osin) on pistetty pakettiin! Mun tekee mieli tehdä ihan kaikkea muuta paitsi alkaa kirjottamaan. Tänään oon käyttäny melkein koko päivän asuntojen etsimiseen. Ja kun uuden asunnon tarviin vasta syyskuussa ni on sanomattakin selvää että asuntoilmoitusten selailu näin huhtikuussa on vain ja ainoastaan oire motivaationpuutteesta.

Oon katsonut myös netistä "Suomi-tytöt New Yorkissa" sarjaa. Kerrankin joku ruutu.fi ohjelma joka näkyy ulkomailla! Niin joo oonhan mä myös katsonut varmaan jokaisen "Poliisit"-jaksonkin, mut ei siitä sen enempää. Haluiskohan joku tehdä sellasen "Suomi-tytöt Lontoossa" sarjan? Mulla olis jo vaikka minkälaisia ideoita ja tunnen just sopivan määrän Suomi-tyttöjä jotka asuu Lontoossa. Meistä ei kyllä kukaan oo aspiring actress/singer/model mut tää vois olla vaikka ton New York ohjelman tylsempi vakavampi pikkusisko.

Toi edellinen kappale kokonaisuudessaan vihjannee että procrastination on päässyt tosissaan valloilleen.

Photobucket

Eilen kävelin Templen ja Embankmentin välissä olevan puiston läpi ja tajusin että mä tykkään Lontoon säästä. Nyt on viikon ajan joka päivä satanu vettä ja/tai rakeita mut silti saattaa yhtäkkiä tulla tollasia kirkkaita hetkiä. (Ja nää kuvien muokkaukset on taas yks lisätodiste opiskelun lykkämisestä.)

Photobucket

Päätin myös tänään että jään Lontooseen vielä ainakin joksikin aikaa. Kai mä sen olin jossain määrin päättäny jo aiemmin koska nyt kun tein tänään sen melko lopullisen päätöksen ni se ei ollut mitenkään outoa. Mä oon jopa yllättynyt siitä etten oo pohtinu asiaa sen syvällisemmin. Kuhan vain päätin että tää on ihan kiva kaupunki ja kun oon tänne jo useamman matkalaukullisen tavaraakin raahannu ni mitä niitä edestakaisin siirtelemään.

Syksyllä haluan kyllä mun pianon tänne. Jos joku on muuttamassa Lontooseen pääkaupunkiseudulta syyskuussa niin olis kiva jos haluisit kyytiin mukaan sellasen sähköpianon. Se ei paina läheskään yhtä paljon ku oikee piano!