Sister's hoods aka Barcelona

Niin kuin edellisestä postikorttipostauksesta saattoi päätellä, niin käytiin tossa reilu viikko sitten Barcelonassa moikkaamassa siskoa ja sen noviota. Loppupäiviksi mukaan liittyivät Suomesta vielä äiti, isä ja täti joten saatiin oikein kunnon sukukokous aikaiseksi. Tältä matkalta tulikin tuliaisina sangrian sijaan muumilakuja ja Presidentti-kahvia!

Täytyy tunnustaa että osasi sisko kestitä ja majoittaa hiukan laadukkaammin kun me täällä Lontoossa, saatiin ihan oma huone, näkymät yli Barcelonan ja cavaa jääkaappi täynnä. Viimeksi kun sisko seuralaisineen tuli meille vierailemaan niin ainoa mitä meillä oli tarjota oli 160-senttisille mitoitetut olohuoneen sohvat... Taitaa kyllä Barcelonassa olla hiukan erilaiset asuntovuokrat kun Lontoossa :) Muchas gracias H ja J!

Ekana päivänä oli vähän pelottavan tummat pilvet.

Mutta sit onneks kirkastu. Ja vaikka lämmin oli periaatteessa vaan sen takia että maratoonari-sisko laitto meidät kävelemään (erittäin tehokkaalla tahdilla) joka paikkaan mukaan lukien kukkulat, niin aurinko kuitenkin paistoi mukavasti joka päivä.Käytiin luonnollisesti kaikki perusnähtävyydet läpi. Tää oli jo mun kolmas kerta Barcassa mutta pääsin vasta nyt ekaa kertaa Parc Güelliin. Turisteja olis kyllä voinut olla vähän vähemmän. Eiks ihmisten pitäis viettää pääsiäistä hartaasti kotona suklaamunia metsästäen eikä hengailla Barcelonassa samaan aikaan mun kanssa...!?


Me nähtiin viimeeks siskon kanssa joskus syksyllä kai. Oltiin siis ihan happy happy koko viikonlopun.

Mutta tässä olin vähän surullisena kun yritettiin päästä Xampaneriaan ja se oli kiinni. Yritettiin uudestaan seuraavana päivänä ja se oli edelleen kiinni! Kehdannu vielä tollasen jonkun superlukon siihen oveen laittaa!

Mutta sisko oli onneks ollu fiksu ja käyny ostamasssa Xampanerian cavaa edellisellä viikolla ni mentiin sitten kotiin ja väsättiin omat tapakset kuohuvan kyytipojaks. Xampaneria on siis sellanen rafla/baari jossa pullo cavaa maksaa 3 euroa ja sit sieltä saa myös hyviä makkara-tapaksia. Mutta koska siellä on niin hyvää ja halpaa (tai halpaa ja hyvää) ni se paikka on yleensä ihan täynnä, eli sinne kannattaa mennä ehkä jo iltapäivällä jos ei haluu tungoksessa cavaa naamalle.

Mun suosikkibaari (joka oli auki!) oli Hook, koska siellä oli upee sisustus merirosvotyyliin. Tarjoilijatkin oli pukeutunut merirosvoiks ja ei niiltä kyllä mitään tarjoilijan taitoja löytynytkään. Mut baari oli kuitenkin aika siisti joten pointsit siitä!

Photobucket
Käytiin myös kattelee kaloja akvaariossa ja tää oli mun ehdoton suosikki. Se näyttää aika lempeältä!


Photobucket
Ja tällaset oli näkymät siskon kämpiltä!