Elämäni viimeinen (?) akateeminen tentti. Done!

Eilen oli siis todellakin tän maisteritutkinnon viimeinen tentti. Ja ehkä mitä suurimmalla todennäköisyydellä elämäni viimeinen tentti! Vielä ei viitti ihan liikaa juhlia ku on vielä toi gradu tekemättä, mutta siinä menee kaks kuukautta ja sitten koko homma on paketissa. Sweet.

argos garden table

Tossa viime päivinä alkokin jo motivaatio vähän hiipua ja viikonloppuna päätettiin opiskelun sijaan koota takapihalle pöytä. Ja ei mikä tahansa pöytä - tää Argokselta löytynyt halvin malli meinas jo saada aikaseks tän kimppakämpän ensimmäisen nelisuhderiidan. Ei ollu ihan mikään Ikean koottava. Se oli todellakin vaan 20 lautaa paketissa eikä tota puuta oo edes käsitelty eli se selittänee halvan hinnan. Mutta nyt on kiva vastaanottaa kahden bank holidayn Diamond Jubilee Weekend kun kaikki grillijuhlan välineet on kunnossa!

Tänä viikonloppuna koko Britannia juhlistaa kuningatarta oikein kunnolla ja kaikilla on töistä vapaata maanantai ja tiistai. Kaupat pursuaa erilaisia brittilippukoristeita ja kaikki safkatkin vois varmaan saada brittilipun väreissä. Tällä hetkellä ei olis myöskään mikään haaste löytää vaatteet ja asusteet Union Jack kuosilla päästä varpaisiin.Kesä. Englantilainen sellanen.