Blogeja

Sain joskus aikoja sitten blogihaasteen (täältä ja täältä) jossa pyydettiin listaamaan pari alle 200 lukijan blogia. Tässä muutama jotka ovat olleet jo pidemmän aikaa lukulistalla.

My University Life
Lauran blogia on kiva lukea koska hän on täysin samassa elämäntilanteessa, eli tekee maisteria Lontoossa ja on ilmeisesti myös jäämässä Lontooseen töihin. Jos kiinnostaa tietää lisää faktoja briteissä opiskelusta tai siitä mitä kannattaa Lontoossa tehdä ni kannattaa käydä tsekkaamaassa tää blogi, koska Laura päivittää miljoona kertaa ahkerammin ja fiksummin kun minä hahah :)

Hasta la Vista
Hauskin ulkosuomalaisblogi, mä jotenkin samaistun tähän kirjoitustyyliin vaik ei ehkä mun blogista vois uskoa. En muuten tiedä onks tällä alle vai ylle 200 lukijaa ku blogi on paljon coolimmin wordpressissä eli siit puuttuu tää bloggerin 'followers', mut listasin silti! Asuu kai Meksikossa (?) mut mä meen aina sekasin ku se matkustaa niin paljon ja sil on kai kolumbialainen mies(??), korjaa jos olen väärässä! :D

thousand oceans
Nelli asuu Puolassa, mutta on ilmeisesti nyt muuttamassa takaisin Suomeen...? Oon aina tykänny Nellin tavasta kirjoittaa ja pohtia asioita. Ja tunnustan, se pieni stalkkeri mun sisällä on kiinnostunut kuulemaan miten ulkomaalainen mies sopeutetaan Suomeen :D

taikuus
Taika asuu kanssa Englannissa. "...opiskelee politiikkaa päästäkseen joskus latinalaiseen Amerikkaan. Kaipaa joskus salaa ihan vähän Tamperetta, digauttaa suuresti matkustelua,hörökorvaisia brittipoikia ajoittaista spontaanisuutta ja hyvää kirjallisuutta." Kuvailu pöllitty kyseisestä blogista.

Liza in London
Toinen maisteriopiskelija Lontoosta. Tykkään siitä että Liza kirjottelee ajatuksella myös pidempiä juttuja ja kiertää ahkerasti Lontoon nähtävyyksiä joten tätä kautta voi itsekin saada ideoita siihen mitä Lontoossa vois tehdä.


Näitähän löytyis varmaan enemmänkin, mutta nyt en oo viime aikoina ehtinyt lukea blogeja joten nappasin nää pari vanhaa tuttua listalle! Huomasitte varmaan yhdistävän tekjiän?

britannika lontoo

Lontoosta muuten löytyy miljoona muutakin suomalaisblogia, luen mielestäni jokaista ja voin suositella muitakin Lontoosta kiinnostuneita tsekkaamaan blogilistalta Lontoo hakusanalla. Jos joku tietää jonkun Lontoosta bloggaavan suomalaisen joka ei oo blogilistalla ni tiedon saa jakaa kommenttiboksiin!

Niin ja hei jos joku tietää jonkun hyvän sisustusblogin ni kertokaa mullekin, pääsen vihdoin kesän jälkeen oikeesti suunnittelemaan uutta kämppää jeeeeee!

Ja vielä yks pyyntö. Joku lontoolainen muotiblogi? Ei liian perus. Eikä tarvi olla suomalainen.