Sunnuntaibreikki suurkaupungista

Tää viikko meni taas ihan luvattoman nopeesti. Ja lopputyö etenee säälittävän hitaasti. Ja läppäri jumittaa pelottavan suuresti. Ja kesää odotellaan edelleen surullisen epätoivoisesti.

texting

Joten karattiin kaupungista anoppilaan syömään herkkuruokia. (Jos oot tosi tarkkanäkönen niin saatat ehkä bongata kuvasta aseman nimen.) Niin täällähän oli tänään isänpäivä. Mutta ton miehen kotikulmille päästyämme kummatkin ehti sen jotenki oudosti unohtaa ja onnittelut sanottiin vasta pari tuntia saapumisen jälkeen. Mä oon yleensä aika perillä asioista mutta tällä kertaa syytän keittiöstä tulevaa plantainin tuoksua yhdistettynä mun nälkään siitä että en tajunnu muistuttaa että "sun pitäis varmaan onnitella faijaas". (En muuten edes tiedä tuoksuuko plantainia -mikä se on suomeks?- kokatessa mikään muu ku paistorasva, mutta tiesin että saisin mun lempiruokaa joten ehkä se oli sit vaan se ajatus yhdistettynä mun nälkään.)

britannia avenue

luton

bins
Tää Lontoon reunakaupunki ei ehkä oo se metropolin rajan hiotuin timantti, mut jotenki mä aina fiilistelen tätä mestaa.

asos shoes
Ja mikä parasta, täällä mulle tuli vihdoinkin edes vähän kesäisempi fiilis. En mä vaan jotenki tunnista sitä kesää suurkaupungissa. Tosin siihen on varmaan myös vaikuttanu se et Lontoossa on satanu monta viikkoa putkeen ja lämpötilatkin on pakottanut käyttämään trenssiä ja kaulahuivia.

ice cream van
Kesäfiiliksiä nosti entisestään jäätelöauton bongaaminen kotipihaltaan. Oonko mä ainoo jonka tekee mieli antaa näille nimet? Saanko esitellä, Jaakko Jäätelöauto ja Pekka Paku. Siis eikö tää näytä just siltä että niillä on joku diippi keskustelu meneillään. Vai oonko mä kattonu ihan liikaa autopiirrettyjä?

birch tree
Ja sit oli pakko näin juhannuksen korvilla fiilailla koivupuita. Mitäköhän George (meidän landlord) sanois jos tökkäisin pari juhannuskoivua ens viikolla tohon oven eteen. "It's a tradition in where I come from." Pitäis ehkä myös avata noi salmarit ja mintut joita on kaapeissa jo jonkin aikaa varjeltu ja laittaa kiertämään naapurustossa. "It's a tradition in where I come from."

Luton train platform
Ja iltajunalla täältä takas etelään. Tästä ehkä pystyt bongaamaan jo kaupungin nimenkin. Pari Luton-faktaa. Nykyisin se on tunnettu lentokenttänä ja terroristien koulutuspesäkkeenä mutta aikoinaan siellä tehtiin olkihattuja ja Opel-autoja (jotka on muuten Englannissa Vauxhall-autoja).