Hampurilainen ja Hummeri

Mies tajus että tarviin pienen tauon gradusta ja päätti että mennään Mayfairiin syömään hummeria. Se oli kuullu duunikaverilta sellasesta kivasta raflasta ku "Burger&Lobster" josta saa luonnollisesti hamppareita ja hummeria. Idea on se että ruokavaihtoehtoina on a) hampurilainen b) hummerirulla c) hummeri. Ruokalistaa ei ole mutta juomalista näyttää kyllä hintojen perusteella ihan samalta kun ruokalista.

Haluttiin luonnollisesti olla tosi cool, joten kun tarjoilija kysy että tarviiko käydä ruoat läpi ni me oltiin sit ihan kun kantikset konsanaan että "no need", meitsille lobster roll ja tolle toiselle lobster, please. No siinä sitte odotellessa aloin vähän kattelee ympärille ja huomasin seinällä taulun jossa oli erilaisia hummerikokoja ja niiden perässä hintoja - £95, £100, £115...

"Honey, what did you order again?"

"...lobster?"

"Yes, hun, but what kind of a lobster was it?"

"I dunno, a lobster?"

"You sure it's none of them lobsters from the menu on the wall?"

"Shit. No...? I don't know!"

Vaihdettiin siinä sitten muutama pelästynyt katse ja oltiin hetken aikaa niin sanotusti kusi sukassa. Eihän meillä oo varaa syöda huntin hummeria! No onneks siinä viereisessä pöydässä asiakkaat ei ollut kantiksia (tai esittänyt olevansa *kröhöm*) ja tarjoilija alkoi käymään läpi ruokalistaa. Kaikki perusvaihtoehdot 20 puntaa. Huoh. Ne hinnat siellä seinällä oli ilmeisesti jotain jättieläimiä.