Sininen vs Oranssi

Päätin uhmata tätä ihanaa kesäilmaa (*sarkasmifontti*) uskaltautumalla poistumaan asunnosta. Ajattelin samalla myös että vaihtelu virkistää ja voisin kerrankin pukea päälleni jotain muuta kun college-housut ja parka-takin, joista on tullut tuttu ja turvallinen kirjastoasu. Pukeutuminen olikin vaikeampaa kuin muistin. En osannut päättää laitanko siniset vai oranssit kengät. Kummat sä olisit valinnu?


Noilla sinisillä musta tuli ainakin hyvä lattiaruusu, maastouduin mukavasti meidän olohuoneen kokolattiamattoon.

Oranssit taas mätsäs aika loistavasti mun hiuksiin jotka otti vähän takapakkia edellisen kampaajan kanssa joka halus väristä "lämpimän". Vinkkinä vaan niille jotka haluu siirtyy brunetista blondiks. Tehkää se silloin kun teillä ei oo niin pieni budjetti että joudutte joka kerta käymään eri kampaajalla sen mukaan minkälainen diili Grouponista sillä viikolla sattuu löytymään!

No oikeestihan siinä sitten lopulta kävi niin että mun kämppis olis valinnu ne siniset, mä olisin valinnu ne oranssit, mutta mun kipeä varvas valitsi flätit ja Englannin kesä valitsi nahkatakin ja snoodin. Ja ihan hyvä valinta sinänsä sillä heti kun ulostauduin Paddingtonin aseman uumenista niin sadehan se siellä mukavasti virkisti tunkkasen tuubimatkan jälkeen.

Option A
Shoes - Zara

Option B
Shoes - no idea (and that's not the name of the brand)

Option Reality
Shoes - Asos