Jallunkatkuisia muuttopuuhia

Huoh, voin kertoa että suurkaupungissa muuttaminen autottomana on aika tuskallista. Varsinkin jos muuttaa kalustamattomaan kämppään. Thank goodness, miehen sisko ja serkku tuli auton kanssa auttaa yhtenä päivänä jolloin saatiin suurin osa tavaroista siirtymään. Sen lisäks oon kuitenkin joutunu suhailee uuden ja vanhan kämpän väliä aika useaan otteeseen metrolla.

Sunnuntaiaamuna sain kello 8 soiton Ikean kuljetusäijiltä että "meillä olis tää sun sänky, ollaan siellä tunnin päästä". Ei siinä mitään mutta "siellä" oli se uusi asunto ja sinä aamuna olin vielä vanhalla asunnolla. Julkisilla vanhalta uudelle kestää juuri sen tunnin.

Maanantaina soittaa Virgin Median tyyppi että oon nyt täällä oven takana, tulisin hakemaan sen teidän langattoman routerin. Sillä hetkellä se "täällä"   oli vanha asunto ja mä olin uudella asunnolla. No tyyppi lupas tulla uudestaan tiistaina klo 12-18 välillä. Kämppikset oli sitten menny tyhjälle kämpälle odottamaan keskipäivästä lähtien. Ja eiköhän se tyyppi ilmestyny paikalla klo 18.15. Se halus ihan varmasti kostaa sen että kukaan ei ollut paikalla ku se ekan kerran kävi.

Se on myös jotenkin outoa että kun sä oot kuvitellu muuttavas kaiken sinä päivänä ku sulla on se auto, ni jostain syystä jälkikäteen vanhalta kämpältä alkaa löytyä vaikka mitä. Yks päivä kuljin metrossa kantaen kuivaustelinettä. Eilen kun kävin siivoomassa löysin avaamattoman Suomesta tulleen Jaloviina-pullon. Mä ajattelin sitten että sehän olis hyvä polttarilahja yhdelle frendille ja otin mukaan. No fiksuna kuljetin sitä sitten paperikassissa ja sehän tuli sutjakkaasti pohjan läpi ja rikkoutui London Bridge aseman lattialle pahimpaan ruuhka-aikaan. Olis nyt ollut edes joku söpö makealta tuoksuva mansikkaskumppa ni ei olis nolottanu niin paljon ku se erittäin vahvasti pummiviinalta haiseva keltanen litku. "It wasn't mine!"

uus asunto lontoossa
Mutta on tää uus kämppä kyllä ihana! Ei haise homeelta ja löytyy jopa parkettilattia! Tosin meidän olohuone saattaa vielä jonkin aikaa näyttää tältä sillä ei olla vieläkään ostettu vaatekaappia.

roskalaval�yt�
Tadaa, tässä meidän ensimmäin olohuoneen huonekalu. Täysin ilmainen! Löyty meidän talon roskakatoksesta ja oli sen verran hyvässä kunnossa että päätettiin raahata se kotiin. Paino muuten ihan pirusti!

Siinä vaiheessa kun näin tän lipaston ekaa kertaa ni se tuntu jotenkin tutulta. Tuli sellanen fiilis että oon ihan varmasti nähny sen joskus aiemminkin.

asunton�yt�ss�
Sit mä muistin. Olin nähny sen lipaston kun kävin ensimmäistä kertaa täällä asuntonäytössä. Aloin sitten selaamaan kuvia joita silloin kämpästä otin, ja sieltähän se todiste löyty. Toi sama lipasto oli meidän uuden kämpän entisten asukkaiden. Ne oli siis raahannu ton satakilosen mötikän ulos tästä asunnosta, jotta me sit voidaan viikon päästä raahata se täysin sama satakiloinen mötikkä takaisin juuri siihen huoneistoon mistä se oli hetki sitten viety pois. Oikein kiva.

(Täällä ei muuten kummittele, toi mies tuolla oviaukossa on kiinteistönvälittäjä.)