Reinot reissussa

Oon nyt käyny läpi varmaan joka ikisen ebayn ruokapöydän ja tuolin läpi. Eikä mikään sattunu olee sellasella etäisyydellä meidän tulevasta kämpästä että olisin voinu käydä hakee ilman autoa. Me muutetaan siis parin päivän päästä etelästä itään ja meidän tuleva kämppä on kalustamaton. Mä yritän välttää Ikea-yliannostusta joten oon yrittäny keksiä hyviä vaihtoehtoja, kuten toi ebay, mut ilman autoa on aika vaikee hakee yksittäisiä huonekaluja eri paikoista eri päivinä... Ja sit löysin ihan loistavan sohvan puoleen hintaan, mut niiden toimitusaika oli 10 viikkoa! Tässä käy pian niin että me asutaan asunnossa jossa ei oo muuta kun vaatteita, vaatetanko, kahvinkeitin, hedelmäkori ja petauspatja. Nää on siis ainoat asiat mitä omistan tällä hetkellä. Ja mun tuleva avopuoliso omistaa pleikkarin.

Tää ebayin selailu väsytti mua ehkä vähän liikaa koska kun lähdin ruokakauppaan ni kävi pieni vahinko.

 Unohdin laittaa kengät jalkaan ja lähdin kauppaan reinoissa!

Yhtäkkiä jossain matkan puolivälissä kämppis oli että "Annika mitä sul on jalassa!?" Oops...! Reinot! Sisätossut. Ja pinkit vielä!

No oltiin siinä vaiheessa jo niin kaukana kotoa etten jaksanu lähtee vaihtamaan oikeita kenkiä, joten jatkoin kauppareissua ylpeästi sisätossuissa. Toisaalta tää mun oloasukokonaisuus ja meikittömyys olis ehkä menettänyt yhteinäisyytensä jos olisin laittanu jotkut ihan oikeet ulkokengät jalkaan!