All Star Lanes ja iloinen tappio

Mua jäi sen verran kaihertamaan toi mun kädettömyys parin viikon takaisella keilausreissulla että oli pakko päästä kokeilemaan vielä kerran. Lähdin siis tällä kertaa testaamaan Brick Lanella sijaitsevaa All Star Lanes-keilarataa.


ade keilaa


Bowling

Mut arvatkaa mitä? Tattadadaadadaa!!! Mä sain yli 30 pistettä! Meinas mennä Adella pirtelöt väärään kurkkuun ku se tajus et voitto ei ollutkaan niin varma. No tai no olihan se tosi varma mut musta on kiva ajatella että sitä ehkä vähän jännitti et mä voitan sen yhtä kuusnolla ku Ikean tuolien kilpaa kokoamisessa.


Sieltä sai myös tosi hyvää ruokaa! Mä olin itseasiassa aika yllättyny sen raflan tasosta, suussasulavia jenkkiklassikkoja! Yllä lautasellinen friteerattua kanaa ja bataattiranskalaisia. Namnamnam,

Voisin käydä useamminkin jos tää ei olis niin pirun kallista huvia! Keilaaminen siis. Ruoka oli ihan perushintasta.