Kauppareissulla

Suklaata ja kahvia oli järkänny eiliselle blogimiitin ja oli tosi kiva päästä tapaamaan muita Lontoossa asuvia suomalaisia bloggaajia! Itse olin luonnollisesti unohtanu kameran himaan, mutta onneks Marionette, hel-lonLiza in London ja London City Girl  osaa tän blogihomman vähän taidokkaammin, joten voitte käydä niiden blogeista vakoilemassa mahdollista kuvamateriaalia. Ilta alotettiin Bloomsburyn keilahallista jossa vedin aika hyvän rivin nollatuloksia, mutta onneks sen jälkeen jatkettiin vielä mulle tutumman lajin eli syömisen parissa. Tuoreimpana lontoolaisena mukaan liittyi tässä vaiheessa myös Anna.

Toi eilinen muiden bloggaajien tapaaminen muistutti että mäkin voisin yrittää aina silloin tällöin ottaa kameran messiin ja tän muistutuksen tuloksena saatte nähdä mitä löyty mun kauppamatkan varrelta (well interesting, I know)!

how to swim at the duke of uke

Kauppareissu vähän venähti tällä kertaa ku heti alkumatkalla bongasin että Ukulele-kaupassa oli törkeen hyvä bändi keikalla.

dukeofuke

Jopa pollarit jäi hetkeks kuuntelemaan. (Tai sit joku oli valittanu melusta ja ne tuli tsekkaa mistä on kyse..no ei niitä ainakaan näyttänyt haittaavan.)

london calling cab

Lontoon taksit on mun mielestä jotenki tosi söpöjä.

black caps on break


Löysin mestan mihin ne tulee hengailemaan silloin ku ne ei oo duunissa.

gherkinbehindbars

Kurkku kaltereiden takana.

sainsburys

Meitsin supermarketti! Mä muuten boikotoin nykyään Asdaa. En tykkää siitä yhtään sen jälkeen ku ne mokas mun online tilauksen kaks kertaa putkeen. Ne on vieläki mulle yhden vedenkeittimen velkaa. Ja 10 tuntii mun aikaa, mut sitä mä tuskin koskaan saan takas. Haista kakka Asda.