Nordic Bar

Meidän on jo pitkään pitäny mennä suomalaisten kavereiden kanssa käymään Sohossa/Fitzroviassa sijaitsevassa Nordic Barissa, ja nyt vihdoin perjantaina päästiin tutustumaan kyseiseen paikkaan. Voin suositella, se oli tosi kiva!

Nordic Bar Coctails
Mutta kannattaa varata pöytä. Yritettiin tonne nimittäin kerran yks torstai duunin jälkeen ja yhtäkään pöytää ei ollu vapaana..

nordic bar nibbles

Joten tällä kertaa varattiin pöytä ajoissa. Lisäks olin onnistunu bongaamaan Wowcherilta sellasen diilin että saatiin 14 punnalla neljä cocktailia ja neljä napostelulautasta, ei paha! Köttbullar oli ihan tavattoman hyviä ja pyttipannu oli myös täydellistä, suosittelen! Toi kinkku sinapilla oli ehkä vähän yksinkertanen "tapas", mutta kai se on eksoottista pohjoismaalaisuutta jollekin...? :D

Finnish bread in London

Mutta tää leipäkori oli kyllä ehdottomasti mun illan suosikki. Ruissaria, rieskaa ja superhyvää erikoisnäkkileipää. Voisin hyvin mennä tonne useamminkin juomaan cocktaileja tän leipävalikoiman kanssa.

Nordic Bar in London

Niin ja ne cocktailit, mä valitsin listalta satunnaisesti Nordic Blush, Nordic Mist, Sex on Snow ja Morning Frost. Truly scrumptious.

nordic

En muuten siis juonut yksin noita neljää cocktailia! Tosta aiemmasta lauseesta ja mun leveästä hymystä kun saattoi jäädä sellainen käsitys... Yritin vaan esittää olevani "high roller" ja hain tarjoilut kaikille. (Kenenkään ei täydy tietää että tää lysti makso vaan kahden cocktailin verran.)

Kenelläkään muulla pohjoismaalaisella kokemuksia Lontoon pohjoismaalaisesta baarista?