Shoreditch Sunday Brunch

Me asutaan täydellisellä alueella mitä tulee kahviloihin, mutta jostain syystä ollaan oltu ihan liian laiskoja tutustumaan kaikkiin näihin upeisiin mestoihin mitä täältä löytyy. Nyt tänä viikonloppuna meidän australialaiset frendit halus tulla Shoreditchiin aamupalalle, joten mekin saatiin itsemme kerrankin sunnuntaina aikasin aamulla ylös ulos ja ihmisten ilmoille.

october pumpkins at leila's shop

Yritettiin aluks mennä tuttuun ja turvalliseen Breakfast Club-raflaan, mutta eihän me muistettu että se on sunnuntaisin ihan täynnä ja meitä ei todellakaan kiinnostanut jonottaa ulkona hyytävässä viimassa.

Photobucket

Ehkä hiukan pettyneina ja nälkäisinä siirryttiin aamupalakerholta Calvert Avenuella sijaitsevaan söpöön pikku kahvilaan nimeltä Leila's Shop. Okei meidän ystävät ei kyllä näytä yhtään pettyneiltä, mutta mä oon tullu siihen tulokseen että australialaiset on aina iloisia. Mä en muista ikinä nähneeni surullisen näköstä australialaista! Se on varmaan se aurinkoisuus ja lämmön ja valon määrä mikä saa ne hymyilemään pienestä pitäen.

happy couple

Me ei osata tätä hymyilyn taitoa vielä ihan yhtä hyvin vaikka poikaystävälle sen olis käytännössä pitäny tulla jo äidinmaidossa. Mä voin taas ihan huoletta syyttää mun kulttuuritaustaa tosta tonttuhymystä.

Mutta takaisin aiheeseen eli kahviin ja ruokaan! Täälläkin jouduttiin odottaamaan pöytää jonkin aikaa, mutta sentään saatiin kahvit jo odotellessa mikä vähän lämmitti. Suuri miinus soijamaidon puutteesta tosin. Jouduin juomaan sunnuntaikahvini americanona. Ei mustassa kahvissa mitään vikaa ole mutta jos juon kahvin mustana ni se on sit mieluummin suodatinkahvia eikä vedellä pidennettyä espressoa.

Leila's Cafe

Itse kahvila oli tosi söpö. En kehdannu ottaa kuvaa sisältä, mutta otin kuvan eräästä seurueen jäsenestä yrittäin samalla tallentaa hieman sisätiloja. Tuli vähän sellanen fiilis et olis ollu jonkun himassa syömässä koska keittiö oli avokeittiö ja esim. vesssaan piti mennä sen keittiön läpi.

eggs and ham at leila's cafe

Palvelu oli vähän tökeröä, mutta safka oli onneks hyvää. Me jaettiin iso annos paistettuja kananmunia ja serranokinkkua. Alkupalaks vedin croissantin ja enemmänkin olisin voinut syödä mutta noilla hinnoilla päätin rajottaa mun syömishaluja.

walking in shoreditch

Jatkettiin sieltä vielä meille ja pidennettiin brunssia teellä ja suklaakekseillä :P Mukavaa kun on kavereita jotka tykkää ja jaksaa syödä yhtä paljon kun mä!