It's been a while... kampaajalla Lontoossa!

Oon pitkittäny ja pitkittäny kampaaja-ajan varaamista koska a) se maksaa paljon b) mulla ei oo aavistustakaan mikä olis hyvä paikka. Sitten tossa yks päivä kävelin meidän lähellä olevan kivan kampaamon ohi ja kävin netistä tsekkaa tarkemmin ja huomasin että niillä on suomalainen kampaaja. Ja nyt kun vihdoin sain aikaseks soittaa sinne, niin siellähän vastasisikin puhelimeen juuri Anna.

kampaaja

Ja oli kyllä huippu kampaakokäynti, juteltiin koko pari tuntia taukoamatta ja sain Annalta myös hyviä vinkkejä missä käydä ulkona Shoreditchissa. Nyt kun vielä muistaisin ne kaikki... Mut loistava tuuri että satuin bongaamaan ihan naapurista superkivan suomalaisen kampaajan. Nyt mulla on Lontoossa ihan eka oikea "luottokampaaja" eikä tarvi joka kerta stressailla että mitä paikkaa kokeilis seuraavaks!

lohikaarme graffiti

Nyt kun sattu olee kamera mukana ni sain myös kotimatkalla otettua kuvan yhdestä mun lempigraffitista. Täällä nimittäin muuttuu toi seinätaide sen verran nopeesti et jos ei ota valokuvaa heti ni ens viikolla seinässä on eri kuva. Niinku hitto toi ruma värikäs ukko tos vasemmalla. Siin oli ennen muistaakseni jotain tyylikästä ja nyt mun silmiä särkee joka kerta kun nään ton värikkään rumuuden mun lempikuvan vieressä joka ikinen päivä. Ja jostain hemmetin syystä siihen ei oo päteny se "vaihtuu viikottain"...

Ja nopeesti takasin aiheeseen, onko teillä tapana käydä aina samalla kampaajalla? Ja te Lontoossa asuneet ja asujat, onks teillä suosikkikampaamoja Lontoossa?