Tom's Deli Notting Hill

Vinkkinä muuten kaikille niille jotka ei skippaa näitä mun ruokaan (eli jonkun muun tekemään ruokaan) liittyviä juttuja, ni kannattaa kattoa ton "restaurants cafes" linkin kautta jos haluaa nähdä kaikki eri ruokapaikat kerralla, koska mä yleensä kirjottelen näistä yks paikka per postaus tyylillä.

Mutta takaisin tähän aiheeseen, eli sunnuntaibrunssiin Notting Hillissä. Mä heräsin sunnuntaiaamuna tekstariin että nähdäänkö puolentoista tunnin päästä Notting Hillissä. Mä olin aika ylpeä itsestäni koska pääsin oikeasti sovittuna aikana sovittuun paikkaan vaikka heräsin kyseiseen viestiin ja paikka oli täysin toisella puolella Lontoota!

Photobucket

Tom's Delillä on ilmeisesti erittäin hyvä maine ja sen takia sunnuntaibrunssipöytää joutuu jonottamaan ainakin vähintään puol tuntia. Mesta on koko ajan ihan tupaten täynnä ja jono ei lyhene missään vaiheessa. Voi olla että tästä kaikesta hypetyksestä johtuen meidänkin odotukset oli tosi korkealla, minkä takia lopulta kukaan ei oikeastaan ollut tyytyväinen! Tai no siis ainakaan se ei yltänyt odotusten tasolle.

Photobucket

Tarjoilijat oli hitaita, ne ei oikeen ymmärtäny englantia ja eikä ne ollu hirveän ystävällisiä. Paitsi se nainen oli tosi ystävällinen joka otti meidät jonossa vastaan ja laitto jonotuslistalle. Toisaalta kai se on ihan ymmärrettävää jos joutuu olee töissä niin kiireisessä ympäristössä ja asiakkaista suurin osa on jotain Notting Hill snobeja. Mutta entisenä kahvilatarjoilina en hyväksy huonoa palvelua koska tiedän että kiireisessäkin ympäristössä pystyy hoitaa duunin hyvin.

Photobucket

Ruoassa ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta french toast ja leivät oli aika kuivia kun niiden kanssa ei ollut mitään kastiketta tai levitettä. Mistä lähtien french toastiin ei oo kuulunu vaahterasiirappia? Noi mun uppopaistetut kananmunat oli kyllä hyvin tehty. Onnistuin testaamaan keltuaisen löysyyden kätevästi räjäyttämällä toisen mun reisille ja mukavasti levisi ja imeytyi farkkukankaaseen, eli ainakaan ei ollut ylikypsää ja lämpötilä sopivan kuuma.

toms deli latte vs cappucino wheres the difference

Vasemmalla latte ja oikealla cappuccino, huomaatko eron? En mäkään. Mun baristakoulutuksesta on ehtinyt kulua jo viisi vuotta mutta mä jaksan silti aina nipottaa kahveista :D Jos mä tilaan laten ja mun frendi tilaa cappuccinon ni mä haluun et mulla on eri juoma ku mun frendillä!

expensive toms deli london

Oli vähän tyyristä. Mä oon tottunu yleensä maksamaan kolmen ruokalajin ravintolaillallisesta 20 puntaa, joten jos neljä ihmistä saa aamupalasta yli 60 punnan laskun ni se on ehkä vähän ylihinnoteltua. Tai no siis, tämähän on ihan tavallinen normaali peruslontoohinta, mä oon vaan tottunu bongailemaan alennuksia ja syömään muilla alueilla kun Chelsea, Kensington ja Notting Hill...

All in all, Tom's Deli olisi ihan kiva paikka jos hinnat olis hiukan halvemmat ja sinne ei täytyisi jonottaa. Näillä hinnoilla ja jonotusajoilla sitä luonnollisesti odottaa jotain upeeta, ja sitä sieltä ei kyllä saa. Mua kyllä vähän jäi mietityttämään että kuinkakohan hyvää se 7 punnan kaurapuuro olisi ollut...!

Mutta seura oli sitäkin mukavampi ja toivottavasti tytöt tulee ens vuonna taas uudestaan moikkaamaan mua Lontooseen ni voidaan mennä Itä-Lontooseen brunssille!! (Tai sit me ollaan kaikki ens vuonna jo rikkaita bisnesnaisia ja voidaan shoppailla Harrodsilla ja brunsseilla South Kenissä, right??) xx

Onko lukijoilla mitään suosikkibrunssipaikkoja Lontoossa? Mikä on teidän mielestä sopiva hinta aamupalalle?