Jouluinen pubilounas

Kiitos kaikille jotka laittoi kivoja kysymyksiä edelliseen postaukseen, vastailen niihin ihan pian! Ehtii ehkä vielä heittää muutaman lisää jos on nopee :)

Nyt ollaan jo Suomessa mikä on erittäin jees. Tajusin just että en oo koskaan ollut yhtä kauan poissa Suomesta aiemmin. Yleensä käyn ainakin kolmen kuukauden välein ja nyt oli ehtiny mennä jo yli neljä kuukautta edellisestä käynnistä!

Ehdittiin kuitenkin ennen tänne tuloa vähän fiilistelemään joulua lontoolaisittain ja käytiin kaveriporukalla Green Parkin lähellä pubissa joululounaalla.

Photobucket
PhotobucketPhotobucket


englantilainen jouluhattuJouluhatut oli vähän isoja.jouluhattu
Ja joillekin vähän liian pieniä...
joulukarkkivitsiNäistä englantilaisista joulukarkeista tulee aina kolme asiaa. Hattu, joku pieni lelu tai esine ja vitsi. Mä en oo kyllä vieläkään törmänny joulucrackeriin josta olis tullu oikeesti hyvä vitsi. Joskus sieltä tulee myös arvoitus, mutta en mä niitäkään aina tajua.. :Dsunday roastBriteissähän ei ihan hirveesti oo omia perinteisiä ruokajuttuja, mutta se yks niistä harvoista on onneks tosi hyvää, eli "roast". Tällä lounaalla vedettiin vähän jouluisempi versio perinteisestä sunday roastista, nimittäin lihana oli kalkkunaa.lontoon talven ihmemaaSafkan jälkeen yritettiin käydä Hyde Parkin talven ihmemaassa, mutta niin yritti moni muukin joten jätettiin väliin... Onneks nyt ollaan jo ihan oikeassa talven ihmemaassa!