Kysy! ...or forever hold your peace

Saan aina silloin tällöin sähköposteja ja kommentteja joissa on kaikenlaisia kysymyksiä Lontooseen liittyen. Tulin siihen tulokseen että ehkä kaikkein kätevintä olisi jos teen kysymyspostauksen ja vastaan sitten kerralla mahdollisimman moneen kysymykseen. Eli kysymyksiä kommenttiboksiin, kiitos!

Mä oon asunut Englannissa vasta (vai jo?) 2,5 vuotta eli varmasti löytyy tietäväisempiäkin ulkosuomalaisia, mutta mielelläni kerron omista kokemuksistani. Ei siis ole tarkoitus leikkiä yleistä infopistettä vaan ennemminkin antaa mun näkökulma asioihin.

kings college britannika
Voitte kysyä esimerkiksi Lontoossa opiskelusta.

duuni lontoossa
Tai vaikka työnhausta. ...tosin valitettavasti en kylla voi puhua mun omasta duunista.

shoreditch
Tai mun lempialueista Lontooossa. Tai vaikka englantilaisista kämpistä, niistähän mulla kyllä aina löytyy valitettavaa  mielipiteitä...!

jimi
Tai siita kuinka ihanaa/perseestä ulkomailla asuminen on. Ylla olevassa kuvassa on muuten Jimi ja se liittyy tähän sen takia että yksi syy minkä takia Lontoossa asuminen on joskus perseestä on se että täällä ei voi pitää koiraa. Tai no mä en ainakaan voi. Suosittelen kuitenkin perhettäni piilottamaan tämän kyseisen turriaisen ennen kun palaan Suomesta taas takaisin Lontooseen, etten "vahingossa" pakkaa sitä matkalaukkuun.

Eli antaa palaa, kysymyksiä kommenttiboksiin! Mä yritän ehtiä vastailla niihin jossain vaiheessa joululoman lopulla.