Viikonloppu

Perjantai pilalla! Adella oli perjantaina vapaapäivä ja se oli päättäny juhlistaa sitä syömällä kaikki loput mun Missä X karkkipussista - jopa ne salmiakit! Se ei edes tykkää salmiakista, mutta kuulemma se sai ne syötyä miksaamalla niitä hedelmäkarkkeihin. No jotain positiivista jos tästä haluaa löytää, niin ehkä se että pian se osaa jo tykätä salmiakista. Suomettamisen vaihe 1 alkaa olla siis pian paketissa.

Mutta en mä oikeasti pilannut päivääni sen takia. Enemmän ehkä harmitti se että astianpesukone näytti menneen rikki ja jouduttiin tiskaamaan käsin! Ou mai gaad. Olin jo ehtinyt unohtaa mitä ihanuutta se onkaan. Mutta sitten se pesukonekin alkoi taas toimimaan ja Ade leipoi banaanikakun. Ihan hyvä päivä.

Lauantaiaamuna oli taas superhyvä fiilis. Lauantaiaamut aloitan aina suomalaisella kahvilla. Tänä lauantaina se maistui entistä paremmalta koska olin jostain ihmeen syystä päättänyt juoda töissä koko viikon vihreätä teetä. Älkää kysykö miksi. En tiedä. Tai ehkä siksi että voisin lauantaiaamuna saada entistä paremman kahvielämyksen. (Käytin viimeisen suodatinpussin ja tein erittäin suuren mentaalisen muistilapun että niitä pitäisi ostaa tänään lisää.)

Sitten tuli taas pieni alamäki kun Ade kertoi että suihkusta ei tule lämmintä vettä. Voi englanti sentään. Käänsin tämänkin kuitenkin positiiviseksi. Laitoin kylpuhuoneen lämmityksen täysille luoden saunaefektin. Tämän jälkeen käytin mielikuvitustani parhaalla mahdollisella tavalla, ja ajattelin että menen saunaan josta sitten teen pienen avantouintipulahduksen suihkun puolelle. Erittäin autenttinen Suomi-kokemus.

Illalla sainkin sitten pari suomalaista kylään. Muutama litra glögiä, piparkakkuja ja joulutorttuja - täydellinen joulufiilis. Kuvia löytynee luultavasti tyttöjen blogeista, itse olin vähän laiska kuvaamisen suhteen as per usual... Ja tästä mukavasta vierailusta johtuen, lauantai oli todella kelpo päivä indeed.

morning after table setting

Sunnuntaiaamuna heräsin siskon tekstiviestiin joka patisteli skypeen. Aamukahvi mielessä sain itseni nopeasti ylös vain huomatakseni että se edellisenä aamuna luotu mentaalinen muistilappu oli kadonnut pääni sisältä yhtä nopeasti kuin lukitsematon pyörä Brixtonin asemalta ja mulla ei tietenkään ollut niitä suodatinpusseja. Earl Grey korvaamaan. Tai no neljä mukillista earlgreyta. Se englantilainen joka väitti että teessä on enemmän kofeiinia kun kahvissa ei voinu olla oikeassa!

leadenhall market

Mikään ei sais mua joulukuisena sunnuntaina shoppailemaan lontoolaiseen ostoskeskukseen tai Oxford Streetille, joten me päätettiin alottaa joululahjojen hankinta the Citystä. Ihanan rauhallista, vähän ihmisiä ja samat liikkeet ku muuallakin! Tosin välillä vähän liiankin rauhallista sillä kaikki kaupat ei ollut edes auki. Mutta sieltä pääsee myös kätevästi kävellen Spitalfieldsin kautta kotiin.

heron tower

caribbean food

Luonnollisesti unohtamatta Brick Lanen ruokamarkkinoita. Caribbean food ♥

swedish food brick lane

Tällä kertaa Brick Lanelta löyty myös ruotsalaista ruokaa! Ja bannerissa Suomenkin lippu! Maistoin lihapullaa ja tulin siihen tulokseen että voin tehdä niitä itsekin, joten pysyin edelleen tuossa peruskaribialaisessa vaihtoehdossa.

kissa ja nainen seinamaalaus


Kotiin päästyä alettiin kinastelemaan siitä kumpi soittaa vuokraisännälle. Mähän sen sitten jouduin tekemään ja se oli ihan yhtä tyhjän kanssa. Se ei oo varmaan ikinä edes nähny tätä koko asuntoa... Meillä ei siis vieläkään ole lämmintä vettä. Tervetuloa maanantaiaamu. Odotan innolla. Vois ehkä lähtee hakee jotain tsemppausvinkkejä avantouintiharrastajien nettifoorumeilta (onks sellasia?).


Latasin muuten mun kännykkään Lomogram-appin. Joo ei saa Lumiaan mitään Instagrammia mutta kyllä mä sain näköjään tästä Nokia-versiosta aika hyvin itseni innostumaan kuten tän postauksen kuvituksesta voi huomata... :D