Kaksituhatta ja kolmetoista

Paluu arkeen oli sen verran hullu että jouduin vielä tänäänkin käymään duunissa. Mutta jos jotain positiivista, niin tää aivojen ylikuormittaminen pitkillä työpäivillä herätti mut kyllä aika hyvin joululomakoomasta.

Joululoma meni nimittäin todellakin rennosti - kaks tuotantokautta Walking Dead-sarjaa, elokuvia, joulusafkaa ja nukkumista. Mä en muuten tajuu miten jäin niin pahasti koukkuun tohon Walking Deadin zombie-maailmaan vaikka mä vihasin melkein jokaista roolihahmoa ja mulla meni totaalisesti hermo sen kuvaamaan naisten asemaan. Kai se liittyy jotenkin siihen aivojen horrostilaan jonka se tekemättömyys aiheutti.

lumppari
Kyllä mä sentään sen verran kävin ulkona että saatiin tehtyä lumiukko. Tai no Ade sen pääosassa väsäs kasaan, mä oon elämäni aika tehny jo ihan tarpeeks lumiukkoja toisin kun toi lämpimämmän maan mies.

Mä muistan joskus luvanneeni itselleni etten koskaan enää lennä aamulennolla, mutta jostain syystä olin ilmeisesti unohtanu sen koska palasin uudenvuodenaattona takas Lontooseen lennolla joka lähti Suomesta kasilta. Mua ketuttaa jo muutenkin ne turistit jotka ei osaa tehdä omaa lähtoselvitystään ja hidastaa bag drop jonoa sen takia, mutta voin kertoa että se on entistä ärsyttävämpää aamulla klo 7.

uusivuosi01
Jaksoin silti raahautua illalla pippaloihin joissa oli aika vahva suomalaisedustus Suomesta vierailemaan tulleen vahvistuksen ansiosta.

jääshottiliukumäki
Opin vuoden viimeisenä päivänä myös että britit kattoo vuoden vaihtumisen televisiosta ja että shotteja voi juoda kätevästi tällaisen jäisen liukumäen avulla. Ihme että suomalaiset ei oo vielä keksiny talvisin tehdä shottiliukumäkiä niiden perinteisten jäälumilyhtyjen sijaan.

Mä en yleensä tee uudenvuodenlupauksia, mutta ryhmäpaineen alla annoin miehen tehdä sellasen mulle mun puolesta. Mun uudenvuodenlupaus on nyt siis että mun pitäis olla "less argumentative". Mutta sehän on ihan mahdotonta koska mähän olen aina oikeassa, enhän mä sille mitään voi :D