Piristetty puku Ruotsin tiikeriltä

Näin maanantain ja uuden työviikon kunniaksi ajattelin esitellä mun uuden puvun jonka nappasin Stockan alesta Suomen reissulla. Tekijänä mun suosikki tuo lännen tiikeri. Ongelmallista tässä oli valitettavasti se että mulla oli jo ennestään kaks harmaata pukua ja oon pitkään metsästäny hyvää mustaa pukua. Mutta niin kuin aina - ostan just sitä mitä en etsi.

tiger of sweden grey suit
Oops, ignore the fashion faux pas...

Mä tein itselleni vähän sellasta suunnitelmaa tälle vuodelle että voisin vihdoinkin alkaa yrittää pukeutua niin kuin aikuinen. Osittain tietenkin vähän pakon edessä ku ei toimistolle missään potkupuvussakaan viitsi ryömiä. Mutta jottei tää siirtyminen mun teinityylistä tanttatyyliin olis liian rankka kerralla uusiksi siirtymä, niin mulla on nyt menossa tällanen välivaihe. Pieniä piristyksiä peruspukuun.

spikes and pearls necklace

shoes with studs

Nää kengät saattaa ehkä nippanappa valahtaa pukukoodin ulkopuolelle.

tigerofsweden

Huomaa että on ekaa kertaa päällä ku kaikki lappusetkin on vielä kiinni. Vai menisköhän nää pukujen hihatägit samaan kategoriaan ku Iittalan lasiesineisiin jätetyt tarrat - jotkut jättää ja jotkut ei?

No mitä herrasmiespukeutujiin on uskominen niin ilmeisesti ei olisi suositeltavaa tehdä tällaista etikettimokaa. Tosin sen verran usein on tämäkin nähty että alan jo epäilemään onko se sittenkin hiljaisesti hyväksyttyä.

Toisaalta voishan se helpottaa niitä nuoria naisia jotka pyörii Abacuksessa (yökerho Cityssä) etsimässä rikkaita pankkiireja. Ei pääsis ketkään huijarit pimeessä yökerhossa halvalla puvulla esiintymään pankkiireina naiiveille neitokaisille kun ne vois aina hihasta tsekata minkä hintanen puku miehellä on. Nyt alankin jo kuulostaa perussuomalaiselta kansanedustajalta näillä hihamerkkipuheilla joten eiköhän anneta tän tekstin loppua tähän :D