Toisenlainen talvi

Mun elämä on taas viimeaikoina ollut niin mielenkiintosta että kiveäkin kiinnostaa. Siinä vaiheessa kun puheenaiheet alkaa loppua kesken on aina hyvä siirtyä puhumaan säästä.

Mä olin erittäin innoissani talvesta Suomessa, varsinkin siitä lumen määrästä. Kylmyyskin oli mukavan virkistävää! Mutta täytyy myöntää että ei tässä Lontoonkaan talvessa oo hirveesti valittamista. 10 asteen lämpötilat tammikuussa helpottaa huomattavasti elämää kun ei tarvi olla miljoona vaatekertaa päällekkäin.

Onnistuin myös tekemään pari loistavaa alelöytyä jotka sopii täydellisesti tähän talvi-ilmastoon - kumisaappaat ja Belstaffin vettä hylkivä nahkatakki.

lyhytvartiset kumisaappaat mel

blurry
Pitäis varmaan toi Jaana kuitenkin laittaa valokuvauskurssille! muahah, sori, oikeesti kiitos ku jaksoit hengailla mun kanssa vaikka puhunkin nykyään vaan säästä ja kumisaappaista :D

city vs ghetto kontrastibelstaffnahkatakki_cognacAluks mulla oli pieni morkkis siitä että ostin nahkatakin joka makso melkein yhtäpaljon ku mun vuokra. Mut sit laitoin sen pari kertaa päälle ja mietin sitä että mä oikeestaan säästin 500 puntaa koska se oli niin hyvässä alessa ja voin sit antaa sen joskus perintönä mun lapsenlapsille. Nyt mua ei enää harmita yhtään.