Sunday blues

Mun ei todellakaan pitäis alkaa kirjottaa blogia tällä hetkellä. Mun pitäis nukahtaa ihan viimeistään viiden minuutin päästä jotta huominen maanantai olis edes jollain tasolla siedettävä. Mutta mitä aikasemmin menee nukkumaan sunnuntaina, niin sitä nopeemmin viikonloppu on ohi.

Ja mä taisin viime viikolla lisätä sydämen sanan sunnuntai perään! Mitä ihmettä mä oikein yritin esittää, mähän  oon aina vihannu sunnuntaita melkein yhtä paljon kun maanantaita.

Pahoittelut tästä negatiivisuudesta. Onneks moni on jo varmaan huomannutkin että tää blogi ei paini samassa sarjassa ku positiivarit.fi.

Lupaan yrittää nousta huomenna oikealla jalalla. Ja ehkä jossain vaiheessa viikkoa pääsen sille tasolle että  kerään jonkun kivan kuvakollaasin söpöistä koiranpennuista ja lisään kylkeen jotain ihania yltiöpositiivisia aforismeja.

Kippis photo f5ba5128-5ca3-420f-9fc9-00beec5d6307_zpse5de1a3d.jpg


En mä onneks koko viikkoa murjottanu. Se on vaan tää sunnuntai.Mikä on teidän mielestä muuten viikon paskin päivä?