Bill's

Sunnuntaina käytiin lounaalla Bill's ravintolassa Sohossa. Se oli itseasiassa todella symppis paikka ja siellä oli makee rustiikkiinen tyyli. Ainoa miinus ehkä siitä että annokset oli kooltaan pienempiä kun mitä olisin odottanut. Mutta onneks siinä on nurkan takana suomalainen Nordic Bakery josta käytiin hakemassa korvapuustit jälkkäriks. Mä en oikeestaan tykkää Sohosta ja Lontoon keskusta-alueista akselilla Piccadilly-Oxford Street-Leicester Square-Covent Garden ollenkaan. Välttelen parhaani mukaan tota turistitukosmestaa, mutta jos nyt jotain positiivista noista hoodeista pitää keksiä, niin on siellä kyllä aika hyvä ja kattava raflatarjonta. Ja Nordic Bakery.

 photo Billssoho063_zps8acbecaf.jpg

Tällä kertaa en kehdannu ottaa kuvia itse lounaasta, koska koko tapahtuman ideana oli tavata frendin tyttöystävä ekaa kertaa. Yritin siis käyttäytyä erittäin fiksusti ja normaalisti ja pidin järkkärin laukussa. Teki kyllä ihan sikana mieli ottaa edes instakuva mun French Pink Soda juomasta. Mutta hillitsin itseni ja pidin myös kännykän visusti taskussa.

 photo 699b30d3-4b16-4ca5-9efe-2e41e53548d8_zps098d0361.jpg


Kuvituksena saa siis toimia päivän asut!

 photo 6af85533-e6f2-4cfb-90d2-cc2673ed2ded_zpsdd75b0e7.jpg

Takki: Belstaff // Paita: Topshop // Farkut: Tiger of Sweden // Kengät: Adidas

Ja oli muuten ilmeisesti ihan hyvä asu koska yhdessä vaiheessa meidän perään juoksi joku nuori mies joka tuli kertomaan että näytän niin hotilta että se päätti tulla juttelemaan meidän kanssa. Jos tää olis tapahtunu lauantaina iltakymmenen aikaan niin olisin ehkä ärsyyntynyt, mutta keskellä päivää ni pakko antaa pisteitä pokasta. Siis siitä että riittii pokkaa, mua se ei kuitenkaan valitettavasti voinut pokata. Ei vitsi tää (mun) suomen kieli, mä en osaa puhua saatika kirjottaa ilman et tää kuulostaa oudolta. Pitäis varmaan laittaa tohon sivuun joku suomi-britannika-suomi sanakirja.

 photo Billssoho011_zps6ce97e32.jpg
Takki: Zara // Huivi: Kenzo // Housut: H&M // Kengät: Office // Laukku: LV // Aurinkolasit: Chanel

 photo Billssoho003_zps8c16a33b.jpg

Jaanasta on tullu ihan vakiovieras mun blogiin jo! Pian se ei enää uskalla hengata mun kaa ku räpsin siitä kuvia myös silloin ku se vähiten sitä odottaa hahah :D