Päivä paremmalla puolella

Käytiin lauantaina Jaanan kanssa Harrodsilla kattomassa Diorin näyttely. Sen jälkeen oli tarkotuksena käydä maistelemassa macaronseja Ladureella mutta mestat oli niin täynny turisteja että alko ahdistaa ja päätettiin kävellä jonnekin sivummalle kahville. Kun on aina asunu Lontoossa niin sanotuilla "tavallisten ihmisten alueilla" niin sitä jotenkin pääsee välillä unohtumaan kuinka posh Lontoo voikaan olla. Satuin bongaamaan tällasen videon youtubesta. Tossa videossa siis näkyy Ferrari Helsingin keskustassa ja pari kundii lähtee juoksee sen perään saadakseen siitä kuvan. Olis noi kundit aika timmissä kunnossa jos kävis sunnuntaikävelyillä Kensington & Chelsea alueella. Me käveltiin Harrodsilta King's Roadille ja huomasin että oon itsekin vielä sen verran suomalainen että kiinnitin huomiota siihen että tällä välillä tuli vastaan Ferrari punaisena, mustana ja keltaisena. (Pahoittelut jos blogia lukee joku autoihminen joka olisi halunnut nähdä kuvia, hillitsin itsenä nimittäin sen verran että en alkanut kuvaamaan näitä ferrareja.)

 photo harrods039_zps14f9a714.jpg

 photo harrods043_zpsbfd9a093.jpg
Takki: Zara // Laukku: Longchamp // Farkut: Diesel // Kengät: London Rebel

Oli pieni virhe laittaa muuten korkkarit. Vaikka niissä olikin kiilakorko ni nyt selvis että näitä kenkiä ei todellaakaan oo tarkotettu käveltäviks. Ja mä nimenomaan hankin nää sen takia ku ne näytti kävelyyn sopivilta korkokengiltä!

 photo harrods003_zps5356d201.jpg

 photo harrods062_zps1116080c.jpg
Takki: Topshop // Vyö: Topshop // Laukku: Kate Spade // Kengät: Office

 photo harrods046_zps40782694.jpg

 photo harrods065_zps4bfe1f85.jpg

 photo harrods068_zps3614bd89.jpg

 photo harrods047_zpsb1380ef0.jpg
Mun mielestä tää kertoo myös jotain alueiden erosta. Täälläpäin jopa rakennustelineisiin kiinnitetään kukkapuskia. Mikä on kyllä kieltämättä ihan söpöä.