Karibialaiset grillijuhlat

Pariisi odottakoon, kerron paljon mieluummin mun mukavasta maanantaista! Täällä oli siis eilen bank holiday, eli kansallinen vapaapäivä ja yleisin tapa viettää tällaisia ylimääräisiä vapaapäiviä on grillailla ja siemailla sidukkaa keskellä päivää. Meilläkin kävi tuuri ja saatiin kutsu grillailemaan. Suuntasin siis junalla kohti Englannin Pariisia grillimakkarat mielessäni heti maanantaiaamuna.

big buddha orange wallet

orange pink accessories lumia and kate spade
Asusteet on junamatkan a ja o.

Ja tiedossa ei ollutkaan ihan mitään peruskabanossia, vaan karibialaisia herkkuja! Täydellistä. Oon varmaan jo aiemminkin ehtinyt mainita että karibialinen ruoka on mun lemppariruokaa. Ja näistä bileistä ei safka todellakaan loppunut kesken. Sen lisäks että grillissä oli kanaa, lihapullia, pihvejä ja nakkeja, niin keittiön puolella oli väsätty vielä padat lampaasta ja possusta. Yks lihahan ei mitenkään voi riittää. Onneks en oo kasvissyöjä, tilanne olis saattanut olla hiukan awkward...

a0f5cc75-7a98-491e-9272-79f5975e7f64_zpsede251bf.jpg

baby spiderman

Vieraslista oli sentään juuri sopivan suppea ettei tarvinnut kehittää small talkia miljoonan tuntemattoman kanssa. Ikähaarukka meni puolitoistavuotiaasta yli viiteenkymppiin, ammattikunnat spidermanista muusikkoon ja alkuperämaat Jamaikalta Euroopan kautta Australiaan. Tosin vaikka taustat olivat kaikilla näinkin erilaiset, dominoi jalkapallo keskustelua aika ylivoimasesti, Englannissa kun ollaan... Onneks mä pystyin keskittymään ruokaan.

Oottekste avannu jo grillikauden?