Mun uus harrastus - Hyväntekeväisyysjuokseminen

En oo koskaan oikeen innostunut lenkkeilystä, se tuntuu jotenkin niin tylsältä ja oon aina tykänny enemmän urheilusta jossa on jotain muutakin ideaa kun vaan oman kunnon kohottaminen.

Nyt mä olen kuitenkin löytänyt keinon saada itseni ylös, ulos ja lenkille - hyväntekeväisyys!Tää on ollu yllättävän hyvä tapa motivoida itseään pieneen kunnonkohotukseen. Nyt pikaisella Suomen reissulla pääsin harjoituslenkille myös samaan Race for Life-tapahtumaan osallistuvan siskon kanssa.

 photo ab21cf4f-43db-4b88-b903-9026e008c77f_zpsdd3aa24d.jpg

Arvatkaapa näiden asusteiden perusteella kumpi meistä on käynyt lenkillä joskus aiemminkin. Ja se en siis todellakaan ole minä tossa oikealla puolella...

Jos joku haluaa tukea tätä hyväntekeväisyyttä juoksemisen sijaan mun sponssaamisella niin sekin onnistuu tällä Race for Life sivulla.