Toukoasu II - bisnespukeutumista

Mulla oli sellanen todella upee visio siitä kuinka mä voin hyödyntää mun blogia siihen että yritän muistaa pukeutua aina silloin tällöin eri vaatteisiin ja kuinka siistejä asukuvia tuun ottamaan, mutta tää ei oo vielä oikein lähteny toimimaan niinku mä ajattelin...

Mutta toisaalta, sit mä tajusin et mun on ehkä turha haaveilla liikaa sillä vaikka mulla onkin kaikkia upeita ideoita kaikista siisteistä blogipostauksista, niin 50+ tunnin duuniviikko ja täydellinen blogi ei kulje käsi kädessä.

Mutta yhdistetään tätä sen verran että kuvataan sitten vaikka niitä duuniasuja!

ted_baker_puku

Puku: Ted Baker // Paita: H&M

Tässä siis yks mun suosikkipuvuista. Mitä kauluspaitoihin tulee niin en oo vieläkään löytänyt hyvää kauluspaitaa. Mun mielestä on niin epäreilua että miehille tehdään vaikka mitä makeita paitoja ja "non-iron" paitoja mut naisten kauluspaidat on aina törkeen rumia ja ne ei ikinä istu hyvin. Ja ne ei ikinä oo tarpeeks pieniä! TM Lewinin myyjä mulkas mua kerran epäuskosesti ku sanoin et niiden koko 4 on liian iso mulle. Se niiden nelonen oli oikeesti ku 8! Pitäis varmaan alistua tähän naisen asemaan ja alkaa pukeutua röyhelösilkkipaitoihin ja kynähameisiin...

Jos lukijoista löytyy ketään pienikokoista naista joka on löytänyt loistavan kauluspaidan joka ei rypisty liian helposti, joka on hyvää napakkaa materiaalia ja jonka eka nappi ei ala navan kohdalta niin kuin naisten kauluspaidoissa yleensä niin olisin erittäin kiitollinen jos jaatte tiedon kommenttiboksissa! :D