Usain Bolt got painted over

Tämä päivä on todellakin koittanut - joku kehtasi maalata Usain Boltin päälle! Mä olin aina ajatellu että se oli jotenkin pyhä noiden graffititaiteilijoiden piireissä ku se sai olla tossa seinällä niin pitkään vaikka yleensä kaiken päälle vedetään uus setti viimeistään parin kuukauden sisällä.

usain bolt graffiti shoreditch painted over
Mun oli tarkotus pitkittää tän postauksen julkasua jotta saan tähän samaan myös kuvan siitä mitä tohon tuli tilalle, mutta tällä hetkellä siinä on vaan tummansinistä ja jotain harmaita kiekuroita, joten mä oletan (ja syvästi toivon) että kyseessä on vasta vaan pohja jollekin upealle taideteokselle joka tohon ilmestyy seuraavan viikonlopun tai bank holidayn aikana.

southbank food festival
Oli kyllä niin luksusta toi pitkä viikonloppu. Käytiin maanantaina Southbankilla tarkotuksena vierailla ruokafestareilla mutta ihmisiä oli niin paljon että lopulta päädyttiin vaan sillan yli ja Nandosiin... Mä en vaan yksinkertasesti siedä ihmisruuhkaa! Mikä läppä että just mä asun miljoonakaupungissa...

embankment park flowers
Onneks täältä löytyy tarpeeks näitä puistoja joihin voi karata lepuuttamaan hermojaan ku väenpaljous alkaa ärsyttää liikaa.