Jamie's Italian - Threadneedle

Mä en oo koskaan oikeen tykänny Jamie Oliverista. Mua ärsyttää etenkin ne sen 15 Minute Meals ohjelmat. Se pyöräyttää vartissa jonkun upeen kolmen ruokalajin gurmeeillallisen ja sanoo että anyone can do this at home.

Mutta jotta se ite saa väsättyä sen safkan ni se käyttää jotain miljoonaa eri tehosekotinta, superpannua ja ties mitä vempainta. Mulla menis puol päivää jotta saisin ne ateriat tehtyä mun keittiön varustuksella.

jamies italian threadneedle scallops

Mä ajattelin kuitenkin antaa Jamielle mahdollisuuden, koska sen ruoka näyttää tosi hyvältä vaikka sen oma pärstä joskus mua vähän ärsyttääkin. Käytiin pari viikkoa sitten mun siskon kanssa Threadneedlen Jamie's Italian raflassa. Yks asia mikä mua harmitti jo alkuunsa oli se että Threadneedlen ravintolassa oli eri menu ku Jamie's Italian ravintoloissa yleensä. Siellä kaikki oli tuplasti kalliimpaa. Sinänsä ihan ymmärrettävää kun alue pyörii rikkaita pankkiireja, mutta jotenkin tuli vähän rahastuksen maku pastan mausteeks kun menun sisältö ei sinänsä vaikuttanut sen tasokkaammalta kun niissa rahvaan kansan Jamie's rafloissa.

jamies italian threadneedle

Ruoassa ei ollut pahemmin valittamista. Paitsi noi perunat jotka näytti homeella kuorrutetulta oli kovia ja pahoja. Kaikki muu oli kyllä oikein maukasta. Ja ravintolan sisustus tosi kiva. Mutta hinta-laatusuhde ei ollut mun mielestä kohdillaan. Meidän loppulasku oli 55 puntaa ja siihen sisälty leipäkori, kaks pääruokaa ja yks lasi viiniä.

jamies italian threadneedle street

Saatan silti antaa Jamielle vielä toisenkin mahdollisuuden. Mutta seuraavalla kerralla meen johonkin niistä saman ketjun ravintoloista joissa käy turisteja eikä pankkiireita.

jamies italian in the city london

In my opinion, Jamie's Italian on Threadneedle Street was overpriced.