Juhannuslauantai

Meidän oli aluks tarkotus mennä lauantaina viettämään juhannusta yhdessä kaikkien Lontoon suomalaisten ja ruotsalaisten kanssa Hyde Parkiin, mutta siinä aamukahveja hörppiessäni katselin ulos ja tulin siihen tulokseen  että näkymä on taas kuin tuomiopäivänä, joten puistopiknik ei todellakaan houkutellut.

Päätettiin vaihtoehtosesti mennä vetämään jotain kunnon grilliruokaa johonkin lähinurkille ja päädyttiin Red Dog Salooniin joka sijaitsee Hoxton Squarella.

red dog saloon hoxton square

Voin mielelläni suositella paikkaa jos tykkää kunnon jenkkityylisestä ribs ja chicken wings safkasta. Me ainakin tykätään :P

britannika loves bulmers

Seuraavalla kerralla en kyllä halua pöytää sieltä alakerrasta koska siellä oli viety tunnelmavalaistus ainakin eilen niin pitkälle että siellä oli melkeinpä pimeää. Toisaalta ehkä parempi niin, itselläni oli ainakin jo ekan kanansiiven jälkeen naama kuorrutettu sen verran hyvin barbeque-kastikkeella että vaan parempi ettei kukaan nähny puolta metriä pidemmälle. Tais tuottaa myös yhdelle tarjoilijallekin haastetta se näkyvyys koska se tarjoili valtavan kerroshampurilaisen suoraan viereisen pöydän asiakkaan syliin...

drinks at beach blanket babylon

Myöhemmin illalla vaihdoin poikaystävän seuran suomalaiseen tyttöön jonka kanssa käytiin Beach Blanket Babylonissa nappaamassa juhannusdrinkit.

Ens vuonna haluan Suomen valoisaan yöhön. Täällä on pimeää ja Thamesissä ei saa polttaa kokkoa.