Kesäasu II - Nahkatakkinen sisko

Pikkusisko tuli muutamaks päiväks Lontooseen ja mä oon nyt joka päivä kuolannu sen aivan ihanaa nahkatakkia. Mä lupasin itselleni että en osta mustaa biker-takkia sillä

a) mulla on jo ihan tarpeeks nahkatakkeja ja
b) kaikilla on musta biker nahkatakki.

Eli koska mä en voi itse sellaista ostaa, niin mun täytyy kehittää joku salajuoni kuinka saada sisko vahingossa unohtamaan takkinsa Lontooseen... Tässähän on myös se ongelma että mä en voi ostaa tota samaa takkia koska me ei olla enää 5- ja 3-vuotiaita jolloin oli täysin sallittua pukeutua tismalleen samanlaisiin vaatteisiin sukkia ja kampausta myöten - suihkulähdekampausta myöten. Terkkuja vaan äidille!

Mä en vielä onneks pahemmin fiilaile lasten hankintaa, mutta yks asia mitä en kyllä malta odottaa mitä tulee mini-britannikoihin on se että voin pukee sitä (tai niitä) kaikkiin siisteihin asusteisiin! Voi lapsiraukkoja... Muahahhah.

zaran musta nahkatakki


 photo mustabikertakki_zpsc0be7583.jpg

Takki: Zara // T-Paita: Dorothy Perkins // Kaulakoru: Primark // Housut: Benetton // Kengät: Anne Klein

statement kaulakoru kukkia

 photo siskolontoossa091_zps6dbfdb94.jpg

 photo 4ae2c58d-34e6-4a2e-8c47-fb1c957e084a_zpsabced609.jpg

victorias secret tuoksut lontoossa 

Ja koska sisko oli käymässä ni mulla oli hyvä syy ottaa maanantai vapaaks ja viettää se Stratfordin Westifields ostoskeskuksessa. Ja siellä suurin aika kuluikin Victoria's Secretissä siihen ku yritettiin jonkun sadan eri hajuveden, rasvan ja tuoksun väliltä valita kolme. Kolme kahden hinnalla you know.