Pari hyvää leffaa

Oon ehkä joskus maininnut että mä rakastan leffoja. Niinkin paljon että olin aikoinani töissä minimipalkalla videovuokraamossa. Ja rakastin sitä duunia :D Karkit oli myös ihan hyvä työsuhde-etu... Silloin oli aina perillä leffauutuuksista ja työn puolesta sai aina helposti leffoja kotiinkin katseltavaksi.

Mutta nykyään... Ai että on hankalaa valita leffa katsottavaksi! Meillä on yleensä tapana tehdä niin että me molemmat valitaan eka kolme leffaa ja sitten niistä valikoidaan yks. Nyt viimeaikoina on vaan tuntunut siltä että ei millään keksi hyviä leffoja. Tai sitten aina jompi kumpi on jo nähnyt leffan. Yhtäkkiä elokuvan valitsemisvaihe kestää pidempään kun itse elokuva...

Mä haluan nyt olla mukava ihminen ja jakaa nää pari hyvää pätkää viime kuun aikana katotuista elokuvista. Jos jollain on vaikka sama ongelma ku meillä, niin tässä mun omat viimeaikaset suosikkini avuksi!

Mun suosikkielokuvat on muuten aika usein poliisileffoja. Mä mietin joskus että olisin ehkä itsekin poliisi jos siitä sais parempaa liksaa. Tai sitten se videovuokraamontyttö vielä viiskymppisenäkin.

No mutta niihin elokuviin.

Gangster Squad. Hyviä poliiseja, pahoja poliiseja ja Ryan Gosling. All you need.End of Watch. Yleensä mua ärsyttää jos leffassa on käytetty jotain muuta kun perinteistä kuvaustapaa, mutta tässä toi hetkittäinen "dokkarikuvaustyyli" ei haitannut yhtään. Hyvä tarina ja vaikka aihe suht rankka, LA poliisit ja huumekartellit, niin jotenkin siinä oli myös sellasta kivaa kepeyttä päähenkilöpoliisiparin dialogin kautta. Tykkäsin.Molemmat sijottu ihan sattumalta Los Angelesiin!

Mikä on teidän suosikki leffagenre? Onko kukaan muu nähny ja digannu noista yllä olevista?