Brittimiesten hissikäyttäytyminen ja Mumfordit

Mä en tiedä miten en oo aiemmin huomioinu tätä asiaa, mutta on hirveen hankala matkustaa ainoana naisena hississä joka on täynnä. Yks päivä ku lähdin duunista seisoin ihan hissin perällä ja kun ovet aukes ihmettelin miks jengi ei liiku mihinkään. Ja kaikki miehet on pakkautunu hissin reunoille. Mietin siinä hetken erilaisia vaihtoehtoja (aulassa on ehkä käynnissä jonkinlainen panttivankidraamatilanne ja kukaan ei uskalla astua ulos hissistä) kunnes huomasin että yksi miehistä nyökkäsi ja yritti tehdä pientä käsielettä hissin oven suuntaan. Ahaaaa, ne siis halusi kohteliaana päästää naisen ensin! Nyt viime aikoina oon jääny pönöttämään heti siihen oven viereen ni ei tarvi joutua vastaaviin outoihin tilanteisiin...

festarihattu

Mulla alkaa muuten pikku hiljaa olee patterit ihan lopussa. (Jotain vaikutusta mun hitaaseen reaktioon juuri mainitussa tapahtumassa..?) Joulusta asti ilman lomaa ja sen myös huomaa. Kaikkein hauskinta tässä on se että oon odottanu mun ens viikolla alkavaa lomaa innokkaampana ku teekkari vappua ja sitten se loma kestää sen viikon... Ei auta itku markkinoilla vaikka metrilaku oliskin vaan 80 senttii, hyvältä se silti maistuu!

summer stampede lontoossa

Lauantainen Mumford & Sons keikka oli muuten vähän pettymys. Olin ehkä odottanu sitä liikaa ja kuullu ne biisit liian monta kertaa. Pariaatteessa hieno keikka, mutta olis silti pitäny olla ihan edessä että olis päässy fiilikseen. Festarikeikat ei vaan oo mua varten, hämyiset pienet klubit toimii keikkapaikkoina paljon paremmin!

 photo 7067cfe2-f4bf-40a5-8d93-ad442ee0be05_zps018cb1a5.jpg

Mutta on se kyllä ilmoja pidelly täytyy myöntää.