Eloasu II - Skulls on shoes

Taas sellanen fiilis että pari lisätuntia vuorokauteen olis poikaa. Mulla on aina ihan huipputason minuuttiaikataulusuunnitelmat kasassa - ajatuksen tasolla. Harvemmin ne toimii. Pitäis ehkä olla vähän realistisempi. Aluks olin ajatellu että totta kai teen täydellisen reportin lauantaisista häistä sunnuntaina, jotta on sitten kiva viikon päästä kirjoittaa täydellinen reportaasi vertailun vuoksi häistä Kreikassa. Nooh, sunnuntailennot on ollu mulle aina jotenkin rankkoja, joten sunnuntai meni sittenkin nukkuessa.

Energiaa kulutti sunnuntaina myös jännitys taksissa matkalla Paddingtonilta kotiin kun pankkikortti ei jostain syystä antanu käteistä koneesta ja mulla oli vaan parikymppinen käteistä ja reissu on yleensä 25 puntaa. Lontoossahan taksit ei korttia anyways hyväksy vaikka ikkunoihin olis leimattu kymmenen eri pankki- ja luottokortin kuva. Tämä taksi ei edes yrittäny esittää nykyaikaista vaan ympäri ikkunoita oli teipattu CASH ONLY kissankokosin kirjaimin. Kerran näin muuten yhdessä taksissa mielenkiintosen ratkaisun, kuski oli teipannu kortinmaksulaitteen jesarilla jottei kukaan vahingossakaan yrittäis tunkea maksuvälinettä kyseiseen laitteeseen. Useimmiten vastaus kysymykseen kortilla maksusta on että laite on rikki tai että "no jopas sattui että kysyit, huomenna juuri saan sellaisen laitteen".

Aihe hyppäs taas koirankarvasta kukkaruukkuun niiin kuin yleensä käy kun yritän tehdä asioita nopeasti. Niin siis eihän mun rahat lopulta siihen taksimatkaan riittäny vaan piti soittaa Adelle joka löys kotoa femman ja loput kolikot kaiveltiin ties mistä koska mun tuurilla se maksukin oli tällä kertaa enemmän kun koskaan aiemmin...

Maanantaina oli tarkoitus saada blogikirjoituksen lisäksi pakattua tän viikon lomareissulle, mutta sitten kävikin niin että hävittiin softballin semifinaalipeli ja sehän harmitti koko joukkuetta sen verran paljon että kotiin oli mentävä pubin kautta. Onneks Ade oli sentään ennakoinu tän (ei sitä häviötä vaan sen pubireissun, kyllähän sitä voittoakin olisi pubissa juhlistettu), ja tilannu mulle pizzan yöpalaks. 

Tänään olikin sitten silmäripsien täydennyskorjaus jotta on räpsyttimet kunnossa lomareissulla, ja ai että se on puuduttavaa hommaa. Siinä sitä makoillaan turhautuneena kun päässä pyörii ne kaikki miljoona asiaa jotka pitäis ehtiä vielä hoitaa. Mutta mitään et voi tehdä, etkä mihinkään liikkua. Ja sinne pääsemisessäkin meni aikaa ihan turhaan hukkaan. Onnistuin eilen yöllä tiputtamaan Oyster-kortin taskusta metron lattialle, jonka duunikaveri oli onneks poiminu mukaansa. Mutta enhän mä sit muistanu, että koska jouduin poistumaan maanalaisesta leimaamatta korttia, niin siitä oli automaattisesti lähteny joku hullu summa rahaa ja kun töiden jälkeen yritin hypätä bussiin sillä kortilla (jonka sain siis päivällä takaisin kollegalta) ni eihän siinä ollut saldoa. Samalla tajusin että pitää vielä nostaa käteistäkin, sillä Englannissa cash is king taksien lisäksi myös räpsytinhuoltajalla.

Nyt on pyykit koneessa, ehkä jonkin tasonen ajatus siitä mitä häihin laitetaan päälle, ja ostoslista valmiina huomisen lounastauon täsmäshoppailua varten. Se hääpostaus, noh, tässä se ei ainakaan ole, katsellaan sitä sitten joku toinen kerta. Näin taisin sanoa myös kaks vuotta sitten kun olin käynyt serkkuni häissä Jenkeissä. Ja näytinköhän koskaan niitä kuvia niistä häistä Australiassa? Nigerialaiset häät sentään postasin! Sovitaan vaikka että oon tarkotuksella säästelly noita muita jotta voin nyt sitten Kreikan jälkeen tehdä oikein kunnon hääteemapostauksen ja änkeä kaikki hääreissut samaan settiin. Näinhän mä olin sen koko ajan suunnitellu!

Niin ja tässä se asu jonka otsikossa lupailin. Moni ehkä skrollaskin jo suoraan tänne mikä oli varmaan ihan fiksu veto.

punanen mekko ja diorin plehat

skull pumps vagabond

sister with red orange or pink dresses
Dress: Mango (siskon vaatekaapista) // Pumps: Vagabond // Sunglasses: Dior

 photo familyphoto_zps20b39532.jpg

Ja tähän loppuun vielä perhepotretti Suomi-viikonlopulta! Kuin neljä marjaa. Viinimarjaa.