Loving life

Tietokone on hajoamispisteessä ja kameran piuha on Suomessa, joten ajattelin että nyt on hyvä hetki kokeilla iPadilla bloggaamista. Lisäksi joku ehkä huomas että mun photobucketin tila on loppu ja kaikki kuvat ei enää näy... Täytynee miettiä uusia vaihtoehtoja.

Mutta kaikista näistä teknisistä ongelmista huolimatta tän tekstin otsikko ei ole ollenkaan sarkastinen. Mulla on oikeesti ollu jo jonkin aikaa ihan törkeen hyvä fiilis. Se johtuu ehkä osittain siitä että mä tajusin että mä tykkään Lontoosta itseasiassa todella paljon. Tällä hetkellä mulla on tosi kotoisa fiilis täällä. Ja valtava määrä ihania ihmisiä. Punasia busseja, mustia takseja, ihmisjoukkoja, eläväisiä pubeja, upeita graffiteja, ruokamarkkinoita, pop-up kauppoja, Bulmersia, Earl Greytä, hassunmuotoisia pilvenpiirtäjiä, toisiinsa tarrautuneita tiilitaloja, lentokoneita, live-musiikkia, uusia tuttavuuksia, Ted Baker-kauppoja, kattoterasseja, after-workeja, leikkokukkia, karhunvatukoita, Porscheja, valtavia vehreitä puistoja, satoja ravintoloita, englantilaisia aksentteja. Brittiaksentti ♥

Osasyy hyvään fiilikseen on varmasti myös syksy. Mä rakastan syksyä, ehdottomasti parhain vuodenaika. Ilmasta tulee mukavan viileä muttei kylmä. Kuumaa kahvia on taas kivempi juoda. Isoihin kaulahuiveihin on ihana kääriytyä. Nahkatakki pääsee henkarista hartioille, mutta maxihametta ei täydy vielä piilottaa kaapin perälle. Parhainta syksyssä on kuitenkin se uuden alku. Mä oon aina rakastanu koulun alkamista ja myöhemmällä iällä luentojen alkamista. Nyt en enää voi fiilailla uutta lukujärjestystä, uusia kirjoja ja koulureppuja, mutta onneks töissäkin syksy tuo tuoreutta ja uusia projekteja. Mun synttäritkin on syksyllä!

Lisäksi oon tajunnut että mulle on ihan normaalia elää vuoden sykleissä. Jonkun asian on muututtava vuoden välein ja tänä syksynä etsitään ehkä taas uutta asuntoa. Ehkäpä. Saa nähdä. Pohjosessa ja lännessä asumista en oo vielä kokeillutkaan, pitäisi ehkä tutustua noihinkin seutuihin tarkemmin.

Britannika
Hölmön hymy.

Samaistuuko kukaan muu tähän syksyn fiilailuun vai harmittaako kesän loppuminen? Tosin ei kesä nyt kai vielä ohi ole, mutta viikon parin päästä ehkä jo historiaa.